Nieuws

11/6/2024

Frisia Verzekeringen, Frisia Hypotheken en Frisia Assuradeuren verwelkomen nieuwe aandeelhouder Söderberg & Partners

Om de volgende stap met hun kantoor te kunnen nemen gaan de broers Arjan en Rik van Eeden met het team van Frisia Verzekeringen, Frisia Assuradeuren en Frisia Hypotheken de samenwerking aan met Söderberg & Partners. De ondernemers kiezen daarmee voor een lange termijn-samenwerking waarin de service naar de relaties centraal staat.

Lees meer
15/1/2024

Coen Mom benoemd tot CEO van Söderberg & Partners Nederland

Coen Mom is per 1 januari 2024 benoemd tot CEO van Söderberg & Partners Nederland. In aanvulling hierop blijft hij als Head of Non-Life verantwoordelijk voor de tak schadeverzekeringen en volmachten.

Lees meer
17/11/2023

Eijgendaal & van Romondt gaat strategisch partnership aan met nieuwe aandeelhouder Söderberg & Partners

Eijgendaal & van Romondt is een derde generatie familiebedrijf met een indrukwekkende geschiedenis van 90 jaar. Dit partnership richt zich op het realiseren van de groeiambities van het managementteam van Eijgendaal & van Romondt. Voor Söderberg & Partners betekent dit een mooie uitbreiding in Zuid-Holland en de stad Den Haag.

Lees meer
14/11/2023

Van Campen & Dijkstra breidt uit naar 13 vestigingen in Noord-Nederland

Gorredijk – Dit najaar heeft Van Campen & Dijkstra assurantiekantoren AdviesNet in Drachten en Geertsma Assurantiën in Balk over. Hiermee breidt het bedrijf - dat gespecialiseerd is in verzekeringen, hypotheken en bankzaken - zijn kantorennetwerk uit naar 13 vestigingen verspreid over het noorden van Nederland. Een bewuste groeiambitie door eigenaar en directeur Job Steenland. “Ondanks dat ons bedrijf groter wordt, blijft de dienstverlening altijd kleinschalig. De klant ervaart een kleine lokale vestiging waar de deur open staat en waar mensen werken die in de regio woonachtig en bekend zijn.”

Lees meer
14/9/2023

Van Loon neemt strategische deelname in Rijswijks kantoor Schilder Zeker Plan

Assurantiekantoor Van Loon uit Dordrecht neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 een strategische deelname in Schilder Zeker Plan uit Rijswijk.

Lees meer
12/9/2023

Summa Groep: Samen Levens Redden in Europa

Om de obstakels tot de aanschaf van een AED weg te nemen hebben Summa Advies Groep en Rotaid AED Cabinets een baanbrekende Europese Diefstal- en Vandalisme verzekering ontwikkeld voor AED-eigenaren. Deze verzekering dekt alle risico’s, waardoor het gebruik van sloten overbodig wordt. Snel gebruik van een AED is de kern van deze verzekering, waardoor eigenaren met vertrouwen kunnen bijdragen aan levensredding. Zowel nieuwe als bestaande AED’s kunnen worden verzekerd, waardoor de bestaande basis van AED’s effectief wordt ingezet.

Lees meer
11/9/2023

Söderberg & Partners Nederland stapt in vermogensbeheer met NNEK Vermogensopbouw

Söderberg & Partners en NNEK zijn verheugd hun strategische samenwerking aan te kondigen. De samenwerking markeert de uitbreiding van expertise en diensten van Söderberg & Partners, terwijl beide bedrijven zich blijven inzetten om holistisch financieel advies toegankelijk te maken voor een breder publiek.NNEK heeft twee duidelijke doelstellingen die naadloos aansluiten op de visie van Söderberg & Partners voor toekomstgericht advies en groeiende samenwerkingen.

Lees meer
7/9/2023

Rodenhuis financiële dienstverleners wordt MZA

[Volendam, 1 september 2023] – MZA kondigt met trots de overname aan van Rodenhuis financiële dienstverleners, met ingang van 1 september. Onder deze overname zal Rodenhuis financiële dienstverleners de naam veranderen naar MZA. Deze strategische samenwerking brengt niet alleen vertrouwde gezichten samen, maar belooft ook een uitbreiding van diensten en mogelijkheden voor klanten.

Lees meer