Nieuws

21/12/2022

Scharenborg bedrijfsverzekeraars neemt strategische deelname in Aastad Adviesgroep

Scharenborg bedrijfsverzekeraars te Enschede heeft met terugwerkende kracht per 1 januari 2022 een strategische deelname genomen in Aastad Adviesgroep te Almelo.

Lees meer
15/11/2022

Risk Groep BV gaat strategisch partnership aan met nieuwe minderheidsaandeelhouder Söderberg & Partners

Samen met Söderberg & Partners gaat RISK de komende jaren versnellen in het online en offline distribueren van financiële producten. Het partnership maakt het mogelijk om de beste software en dienstverleningsconcepten te kunnen blijven bouwen voor Assurantieadviseurs, volmachtbedrijven, vergelijkingssites en bedrijven die verzekeringsproducten naast hun hoofdproduct verkopen.

Lees meer
4/11/2022

Herenvest Groep neemt belang in L&M Adviesgroep

L&M Adviesgroep is een kleinschalig advieskantoor dat zich richt op de zakelijke markt en gevestigd is in Heiloo, onder de rook van Alkmaar. Zij noemen zichzelf: een klein kantoor dat grote dingen doet. Hun doelgroep, bestaande uit bedrijven met 5 medewerkers of meer, bedienen zij met passie, enthousiasme en kennis van zaken.

Lees meer
18/10/2022

Van Loon breidt uit naar Udenhout en Dongen met Floris’Hand

Met de overname van Floris’Hand in Dongen en Udenhout vergroot Van Loon het werkgebied van haar kantoren. Het team blijft actief onder de eigen naam en zal met name profiteren van de volmacht, IT omgeving en afdelingsondersteuning die aanwezig is bij Van Loon.

Lees meer
6/10/2022

Ruime meerderheid pensioenfondsen heeft nog geen bestuurlijke ambitie voor keuzebegeleiding geformuleerd

Zo blijkt uit het onderzoek naar keuzebegeleiding door Söderberg & Partners en Montae & Partners met de onderzoeksexpertise van BISS I Maastricht University.

Lees meer
15/9/2022

MZA neemt verzekeringsportefeuille van Vos Garant over

Per 1 september 2022 heeft MZA uit Volendam de verzekeringsportefeuille van Vos Garant uit Landsmeer overgenomen. Deze tweede overname dit jaar is de volgende stap in de ambitie om één van de belangrijkste spelers op het gebied van verzekeren en financieel advies in Volendam en de omliggende regio te worden.

Lees meer
16/8/2022

De Heer versterkt Söderberg & Partners in regio Haarlem

Het Haarlemse kantoor de Heer & Partners sluit zich aan bij het netwerk van Söderberg & Partners Nederland. Eigenaar Bas Engelenberg blijft actief binnen de onderneming en stoomt het bedrijf klaar voor de toekomst.

Lees meer
11/7/2022

Noorder Staete in Burgum wordt Van Campen & Dijkstra

Per 1 juli 2022 is Noorder Staete Assurantiën in Burgum overgenomen door Van Campen & Dijkstra. Martin Zomerdijk en Ben Flootman hebben op die datum het stokje overgedragen aan ondernemersduo Tjeerd Joustra en Ype de Haan (Van Campen & Dijkstra).

Lees meer