Söderberg & Partners

Söderberg & Partners werd in 2004 opgericht in Zweden. We zijn een van de toonaangevende financiële adviseurs en makelaars van verzekerings- en financiële producten en diensten in de Scandinavische landen en Nederland.

ons netwerk in Nederland
2004
jaar van oprichting
1.400
collega's in Nederland
65+
kantoren in Nederland
Lokale expertise
Persoonlijk advies van een lokale adviseur

Financieel advies toegankelijk voor iedereen

Söderberg & Partners Nederland

Söderberg & Partners is een financieel adviesorganisatie dat snelgroeiend de Nederlandse markt verovert met de gerichte ambitie om één van de grootste financiële adviesbedrijven in Europa te worden. Dit doen we vanuit onze missie: Financieel advies toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen!

Ons bedrijf is ontstaan in Zweden en inmiddels ook gevestigd in Noorwegen, Finland, Denemarken en Nederland. De Söderberg & Partners Groep levert adviesdiensten op het gebied van pensioenen, verzekeringen, hypotheken en vermogensbeheer aan zowel zakelijke klanten als particulieren.

Contact

Onze werkwijze

Söderberg & Partners Nederland

De activiteiten van Söderberg & Partners Nederland worden uitgevoerd door een netwerk van partnerbedrijven. Ieder bedrijf werkt onder haar eigen merk en het management vindt plaats via het eigen bestuur van elke onderneming.

Iedere partner in ons netwerk heeft toegang tot de tools en diensten van Söderberg & Partners. Met behulp van deze tools en ondersteuning bieden onze partners diensten aan zoals:

• Bedrijfsverzekeringen, zorg & verzuim, pensioen en arbeidsvoorwaarden

• Persoonlijke verzekeringen, hypotheken, financiële planning en pensioen

Wij brengen u graag in contact met de juiste adviseur voor uw situatie!

Contact

Onze partners

Acura

Misschien heb je post gekregen van ons of heb je de naam ‘Acura’ op je bankafschrift zien staan. Dat kan: dan ben je verzekerd bij één van onze tussenpersonen. Wij zijn namelijk een serviceprovider voor tussenpersonen. Dit houdt in dat we zaken als administratie en digitalisering uit handen nemen van je tussenpersoon, zodat deze jou optimaal kan helpen.

lees meer over acura

Advance

We ondersteunen werkgevers op organisatieniveau bij het opstellen van beleid, processen en communicatie rond verzuim en arbeidsongeschiktheid. Op individuele dossiers ondersteunen wij bij het begeleiden en re-integreren van de zieke en / of arbeidsongeschikte werknemers.

lees meer over advance

APS Pensioen- en Inkomensteam

APS Pensioen- en Inkomensteam is hét adviesbureau voor al uw pensioen- en inkomensvraagstukken. Naast het advies dat zij geven, beheren zij ook pensioen- en inkomensregelingen. Zij werken uitsluitend met specialisten die op basis van jarenlange ervaring en kennis hun vak verstaan. Het doel dat zij hebben is om u volledig te ontzorgen zodat u tijd heeft om te ondernemen. Op die manier maken zij pensioen en inkomen helder voor nu en later.

lees meer over APS

BLAAK Verzekeringen

Bij Blaak Verzekeringen bent u aan het juiste adres voor al uw financiële zaken. In onze vestigingen in Wijchen, Elst en Zetten helpen we u met uw financiële vraagstukken over verzekeringen en hypotheken. Ons team van betrokken medewerkers staan u bij in elke fase van uw leven.

lees meer over BLAAK

Van Campen & Dijkstra

Wij maken verzekeringen, hypotheken en financiële zaken eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. Wij adviseren; jij kiest. Van Campen & Dijkstra is alert op mogelijke risico’s die kunnen ontstaan, maar kunnen jou ook geruststellen met advies hoe die risico’s af te dekken. Wij zorgen ervoor dat je veilig en zeker bent. We kennen onze klanten en zijn er op gericht om hun verzekerings-, hypotheek- en financiële zaken zo goed mogelijk voor hen te regelen.

lees meer over van campen & dijkstra

Centraal Volmachtbedrijf

Centraal Volmachtbedrijf heeft de bevoegdheid om namens één of meerdere verzekeraars op de treden. Hierdoor zijn wij een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappijen. Dit doen wij via een uniek co-volmachtmodel: binnen dit model kan acceptatie, polisopmaak, debiteurenbeheer en schadebehandeling worden uitgevoerd met als doel om het klantbelang optimaal te kunnen bedienen. Inmiddels zijn er al ruim 30 volmachtkantoren met 55 locaties bij ons aangesloten.

lees meer over centraal volmachtbedrijf

Conceptbenefits

Met kennis over alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden zet Conceptbenefits zich in om MKB-bedrijven te laten opereren vanuit financiële fitheid. In het bezit van een uitgebreid netwerk, ervaring en marktdeskundigheid ondersteunt Conceptbenefits ondernemingen om een hoge baantevredenheid te kunnen (blijven) realiseren.

lees meer over conceptbenefits

Confidum Consultancy

Confidum Consultancy B.V. houdt zich bezig met advies, beheer en communicatie op het gebied van pensioen. Wij adviseren en begeleiden ondernemers, directeur-grootaandeelhouders (DGA's) en bedrijven bij o.a. het opstellen en/of implementeren van individuele of collectieve pensioens- en inkomensvoorzieningen.

lees meer over confidum

DAZURE

Met het idee ‘het moet ook anders kunnen’ zijn we in 2008 begonnen als productontwikkelaar van verzekeringen, een klein team en grote plannen. We lanceerden als eerste onze GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering en vielen daarmee meteen in de prijzen. Dat motiveerde ons om op deze voet verder te gaan en ons team te laten groeien. Graag vertellen we je persoonlijk meer over onze passie.

lees meer over DAZURE

DGA Financieel Adviseurs

DGA Financieel Adviseurs is al meer dan 20 jaar hét adres in Den Haag en omstreken voor al uw financiële zaken. Zowel voor particuliere relaties als voor zakelijke relaties. Of het nu gaat om een hypotheek, verzekering of pensioen: onze ervaren adviseurs bekijken samen met u welke oplossing het beste bij uw persoonlijke situatie past. Omdat wij volledig onafhankelijk opereren en niet gebonden zijn aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een echt onafhankelijk advies.

lees meer over DGA

Eijgendaal & van Romondt

Met ruim 88 jaar ervaring en zo’n 90 medewerkers zet Eijgendaal & van Romondt (EVR) zich graag in voor uw financiële zekerheid. Uw inkomen nu en later, uw bezittingen en vermogen, uw plannen en wensen; we nemen uw financiële belangen zeer serieus en regelen de zaken die u aan ons toevertrouwt zo goed mogelijk.

lees meer over Eijgendaal & van Romondt

Expat Mortgages

Expat Mortgages helpt in Nederland wonende expats om zich hier thuis te laten voelen. De slogan is: Expat Mortgages makes you feel at home! Expat Mortgages doet dit door excellent, onafhankelijk hypotheekadvies voor de aankoop van de woning in Nederland.

lees meer over expat mortgages

GABA Verzekeringen

GABA zelf is een onafhankelijke financiële dienstverlener sinds 1938. Wij hechten grote waarde aan een doeners-mentaliteit en betrokkenheid waarbij onze klant centraal staat. Van een eenvoudige old timer verzekering tot een complex pensioenadvies, van de verkoop van uw huis tot een op maat gesneden hypotheek, bij ons vindt u alles onder één dak

lees meer over gaba

De Heer

de Heer Verzekeringen is gespecialiseerd in diverse vormen van financiële dienstverlening voor particulieren, bedrijven, ZZP’ers en overheden. Ons doel is een langdurige samenwerking met onze klanten, waarbij wij alles onder één dak kunnen aanbieden. Zo kunnen zij bij ons terecht voor alle vormen van schade- en levensverzekeringen, hypotheken, pensioenvoorzieningen en andere financiële producten.

lees meer over de heer

Herenvest Groep

Met een specialisatie in de (middelgrote) bedrijfsmatige markt, staat onafhankelijk financieel advieskantoor Herenvest voor gemak, gastvrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid. Herenvest ondersteunt de ondernemer met financieel advies in zijn rol als risicodrager, werkgever en als mens. Adviesgebieden daarbij zijn bedrijfsmatige en privéverzekeringen, financiële planning en collectieve verzekerbare arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en arbeidsongeschiktheid.

lees meer over herenvest groep

In-Staet

Aandacht en expertise, dat kenmerkt In-Staet. In-Staet is de risico adviseur gespecialiseerd in de keten van bouw en vastgoed dat verder kijkt dan het verzekeren alleen. In-Staet gelooft in duurzame samenwerkingen en biedt haar diensten in vrijwel alle fasen van integraal management. Volgens In-Staet hoeft advies in verzekeren en risicomanagement niet lastig te zijn. Praktijkgerichte oplossingen in eenvoudige taal maken samenwerkingen veel rendabeler.

lees meer over in-staet

Inside Case Management

Wij zijn dé onafhankelijke organisatieadviseur op het gebied van verzuiminfrastructuur en kostenreductie van de geldstromen in sociale zekerheid. Door 100% onafhankelijk te zijn garanderen wij voor u de cruciale randvoorwaarde om zuivere adviezen te geven zonder enige vorm van belangenverstrengeling. Daarom adviseren en bemiddelen wij niet in verzekeringen en voeren wij geen arbodiensttaken uit. Daardoor kunnen wij kritisch uw providerboog beoordelen en adviezen geven ter verbetering.

lees meer over inside case management

Kröller Boom

Kröller Boom is actief voor (mid) corporate ondernemingen (met een internationale footprint) en onderscheidend door connectiviteit, services en technologie. De belangrijkste industrieën waar Kröller Boom actief in is zijn industrie, foodsector, groothandel, retail, zakelijke dienstverlening, IT, Media en detachering. Daarnaast Is Kröller Boom de verzekeringspartner voor Private Equity bedrijven door middel van diensten en producten rondom transacties (DD, VDD, W&I Insurances) en het regelen van verzekeringsprogramma’s.

lees meer over kröller Boom

Kröller Capital

Kröller Capital is uw makelaar gespecialiseerd in kredietverzekeringen. Daarnaast biedt Kröller Capital ook hulp bij financieringen en credit management oplossingen. Met ervaring vanuit zowel de verzekeraar- als de klantzijde, helpen zij u bij het vinden van de beste oplossingen voor uw kredietrisico’s.

lees meer over kröller Capital

Kröller M&A

Kröller M&A is een M&A Insurance boutique met een focus op Warranty & Indemnity (W&I) Insurance, Tax Insurance en Contingent Legal Risk Insurance. Kröller M&A is een toonaangevende speler in de Benelux en adviseert voornamelijk private equity fondsen, advocatenkantoren, corporate finance adviseurs, en andere M&A-professionals over verzekeringsoplossing in het kader van fusies en overnames

lees meer over kröller M&A

Van Loon

Al ruim 80 jaar is Van Loon een onafhankelijke adviseur op het gebied van verzekeringen, hypotheken én pensioenen. Door de samenwerking met ons eigen volmachtbedrijf bieden we een zeer complete financiële dienstverlening. We staan bekend om onze snelle (schade)afhandeling en persoonlijke benadering. Deze stevige basis biedt onze particuliere en zakelijke relaties zekerheid en vertrouwen. Sinds 2022 maken ook Blauw & Florijn en Floris’Hand onderdeel uit van de Van Loon-groep.

lees meer over van loon

Molenaar & Zwarthoed

MZA bestaat inmiddels ruim 40 jaar. In die veertig jaar is MZA uitgegroeid tot een kantoor met regionale dekking zonder de roots in Volendam te verliezen. Op gebied van financieel advies kunt u met al uw vragen bij MZA terecht. Zowel voor u privé als voor uw onderneming, de adviseurs van MZA staan elke dag weer voor u klaar. Met gedegen advies, een luisterend oor en ondersteuning bij schade.

lees meer over molenaar & zwarthoed

Montae & Partners

Montae & Partners is een toonaangevend adviseur van pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. In de positionering van M&P zijn oplossingsgerichtheid, onafhankelijkheid, innovatie en duidelijkheid belangrijke termen.

lees meer over montae & Partners

NNEK

Wensen en doelen hebben we allemaal. Maar om deze te realiseren hebben we, en daar ontkomen we helaas niet aan, geld nodig. NNEK helpt u vermogen op te bouwen, zodat u uw (klein)kinderen kunt helpen met hun studiefinanciering, een beter pensioen heeft of 'gewoon' van financiële rust kunt genieten.

lees meer over NNEK

Proud Experts

Proud Experts brengt als bewezen business partner van financieel dienstverleners oplossingen die leiden tot flexibilisering, efficiency en verbetering van processen en klantreizen. We combineren 20 jaar ervaring in de sector met een samenwerkingsmodel dat zorgt voor behoud en gezamenlijke uitbouw van kennis en expertise.

lees meer over proud experts

Proud Talents

Proud Talents verbindt professionals, met elkaar en met opdrachtgevers. Nieuw talent met gevestigde opdrachtgevers, ervaren experts met start-ups en alles daartussenin. Voor alle personeelsvraagstukken denken wij mee in oplossingen. Voor onze talenten faciliteren we groei en bereiken we samen een passend en uitdagend carrièreperspectief. Wij geven professionals de aandacht die ze verdienen.

lees meer over proud talents

RISK

RISK is een InsurTech Service Provider voor Assurantie-adviseurs, Online-labels en verzekeraars. Voor iedereen die zich vooral bezig wil houden met advies (en distributie) en alle andere werkzaamheden wil uitbesteden. Weboffice, Backoffice, Subliempakket, Polisportaal, API, Postex, STP Claims, Vergelijken, Polismap, Apps en nog veel meer oplossingen om het leven van een adviseur makkelijker te maken door RISK, een serviceprovider voor verzekeringen.

lees meer over risk

RIVEZ

Rivez is actief op meerdere terreinen waaronder advisering op verzekeringsgebied aan woningcorporaties, professionele vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Het bedrijf opereert vanuit een goede samenwerking met de meeste Nederlandse en buitenlandse verzekeraars maar ook via de Nederlandse Assurantiebeurs voor het verzekeren van zwaardere risico's.

lees meer over rivez

Scharenborg Bedrijfsverzekeraars

Bij Scharenborg bedrijfsverzekeraars hebben wij de juiste specialisten die u op de juiste koers kunnen zetten. Want succesvol ondernemen is het nemen van risico’s en met kennis van deze risico’s weet u precies of deze wel of niet gedragen kunnen worden. Zo kunt u zonder problemen zeker ondernemen!

Lees meer over scharenborg

Summa Groep

Summa Adviesgroep biedt een uitgebreide dienstverlening aan op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken, financiële planning, advies en meer. Daarnaast is Summa zelfstandig adviseur van RegioBank. De klant centraal en werken aan langdurige relaties, dat kenmerkt de werkwijze van Summa

lees meer over summa

De Waerdse Assuradeuren

De Waerdse assuradeuren is een volmachtbedrijf/serviceprovider dat met intermediairs een intensieve samenwerking aangaat waarin het haar pijlen richt op persoonlijke aandacht en service op maat. Vanuit de visie van De Waerdse moeten klanten zelf kunnen kiezen hoe de samenwerking eruit komt te zien. Deze aanpak stelt intermediairs in staat om hun bestaande portefeuille te behouden en uit te breiden.

lees meer over de waerdse

Wil Stoop Assurantiën

Wil Stoop Assurantiën focust zowel op de particuliere- als de zakelijke markt als het gaat om verzekeringen. In het kader van een gemoedelijk familiebedrijf verkrijgen relaties persoonlijke aandacht en worden deze gekoesterd. Daarnaast kijkt Wil Stoop naar de toekomst om met investeringen in mensen en middelen de dienstverlening verder te optimaliseren en vooruitstrevend in verzekeringen te blijven.

lees meer over wil stoop

Zekerheuts

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u. In onze kantoren in Limburg maken wij werk van goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid bekeken wat de best passende oplossing is voor uw wensen. Zo krijgt u gegarandeerd een weloverwogen advies.

lees meer over zekerheuts

Samenwerken?

Söderberg & Partners Nederland is actief op zoek naar nieuwe partners. We gaan graag in gesprek om te ontdekken hoe wij elkaar kunnen versterken, tijd voor een meeting?