Proud Talents nieuwe recruitment- en businesspartner van Söderberg & Partners

Persoonlijke aandacht, laagdrempelige communicatie, ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden afgestemd op de doelgroep, dat is waar men in deze tijd steeds meer behoefte aan heeft.
Martijn Reckman
Proud Talents nieuwe recruitment- en businesspartner van Söderberg & Partners

Naast de recent aangekondigde samenwerking met Proud Experts kondigt Söderberg & Partners Nederland een strategisch belang aan in Proud Talents.  

Aantrekken versus behouden van talenten

De toekomst van werken verandert. Naast het vinden en ontwikkelen van het juiste talent, is het binnenhouden van medewerkers minstens even belangrijk. Aandacht, coaching en loopbaanplanning zijn hierin van essentieel belang.

Martijn Reckman, managing partner bij Proud Talents geeft aan: ‘’Persoonlijke aandacht, laagdrempelige communicatie, ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden afgestemd op de doelgroep, dat is waar men in deze tijd steeds meer behoefte aan heeft. Echt weten wat iemand beweegt en hoe we betrokken collega’s binnenkrijgen en behouden.’’ Michiel van Witzenburg, de andere managing partner bij Proud Talents vult aan: ‘’Al onze collega’s hebben ervaring in de recruitment en/of de financiële dienstverlening en zijn WFT geschoold. Met onze kennis van de branche kunnen we de match met nieuwe talenten en professionals nog beter en sneller maken.”  

De toekomst van ons vak zit in nieuw talent

Roland Goldman, CEO van Söderberg & Partners, laat weten: “We zijn heel blij met Proud Talents binnen ons partnernetwerk. Voor de toekomst van ons vak is het aantrekken en behouden van talent essentieel. Proud Talents wordt hiermee onze strategische recruitment partner en adviseur. We starten met een online platform dat talenten en partners onderling met elkaar verbindt. Verder komt er een centrale plek waar vacatures worden geplaatst en beheerd én een Söderberg & Partners Academy waarin traineeships worden aangeboden en talenten worden voorzien van de benodigde WFT’s met aanvullende vakgerelateerde opleidingen. Hiermee bieden ze nog meer toegevoegde waarde aan onze partners en zorgen we voor het juiste talent op het juiste moment.’’

Aanbevolen artikelen ⤵️

December 22, 2021

Summa Groep gaat strategisch partnership aan met nieuwe aandeelhouder Söderberg & Partners

Lees meer
July 11, 2022

Noorder Staete in Burgum wordt Van Campen & Dijkstra

Lees meer
April 8, 2022

Strategisch partnership tussen Proud Experts en Söderberg & Partners

Lees meer
October 19, 2021

Coen Mom treedt toe als Partner bij Söderberg & Partners Nederland

Lees meer
November 5, 2020

Söderberg & Partners versterkt Centraal Volmachtbedrijf (CVB)

Lees meer
January 18, 2021

Conceptbenefits geeft verdere invulling aan groeiambities met overname van Confidum Consultancy

Lees meer