Proud Talents nieuwe recruitment- en businesspartner van Söderberg & Partners

Persoonlijke aandacht, laagdrempelige communicatie, ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden afgestemd op de doelgroep, dat is waar men in deze tijd steeds meer behoefte aan heeft.
Martijn Reckman
Proud Talents nieuwe recruitment- en businesspartner van Söderberg & Partners

Naast de recent aangekondigde samenwerking met Proud Experts kondigt Söderberg & Partners Nederland een strategisch belang aan in Proud Talents.  

Aantrekken versus behouden van talenten

De toekomst van werken verandert. Naast het vinden en ontwikkelen van het juiste talent, is het binnenhouden van medewerkers minstens even belangrijk. Aandacht, coaching en loopbaanplanning zijn hierin van essentieel belang.

Martijn Reckman, managing partner bij Proud Talents geeft aan: ‘’Persoonlijke aandacht, laagdrempelige communicatie, ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden afgestemd op de doelgroep, dat is waar men in deze tijd steeds meer behoefte aan heeft. Echt weten wat iemand beweegt en hoe we betrokken collega’s binnenkrijgen en behouden.’’ Michiel van Witzenburg, de andere managing partner bij Proud Talents vult aan: ‘’Al onze collega’s hebben ervaring in de recruitment en/of de financiële dienstverlening en zijn WFT geschoold. Met onze kennis van de branche kunnen we de match met nieuwe talenten en professionals nog beter en sneller maken.”  

De toekomst van ons vak zit in nieuw talent

Roland Goldman, CEO van Söderberg & Partners, laat weten: “We zijn heel blij met Proud Talents binnen ons partnernetwerk. Voor de toekomst van ons vak is het aantrekken en behouden van talent essentieel. Proud Talents wordt hiermee onze strategische recruitment partner en adviseur. We starten met een online platform dat talenten en partners onderling met elkaar verbindt. Verder komt er een centrale plek waar vacatures worden geplaatst en beheerd én een Söderberg & Partners Academy waarin traineeships worden aangeboden en talenten worden voorzien van de benodigde WFT’s met aanvullende vakgerelateerde opleidingen. Hiermee bieden ze nog meer toegevoegde waarde aan onze partners en zorgen we voor het juiste talent op het juiste moment.’’

Aanbevolen artikelen ⤵️

1/24/2022

Söderberg & Partners versnelt expansie in Nederland met benoeming Roland Goldman

Lees meer
4/18/2023

Assurantiekantoor J. Hoeksema & Zn. wordt Van Campen & Dijkstra

Lees meer
4/28/2023

Pensioencommunicatie – ‘iRad geeft beeld van het totale financiële plaatje’

Lees meer
11/20/2023

DGA Financieel Adviseurs gaat strategisch partnership aan met Söderberg & Partners

Lees meer
9/15/2023

Summa Groep: Samen Levens Redden in Europa

Lees meer
8/9/2022

Guell Assuradeuren: nieuwe co-volmacht binnen Het Centraal Volmachtbedrijf

Lees meer