Coen Mom treedt toe als Partner bij Söderberg & Partners Nederland

Coen Mom wordt verantwoordelijk voor Non-Life bij Söderberg & Partners Nederland. Hij was al aan boord als Senior Associate en tekent nu voor langere tijd bij het snelgroeiende netwerk.  

Roland Goldman, CEO Söderberg & Partners Nederland,  is verheugd met de aanstelling van Coen Mom als Partner. ‘’Coen brengt zijn jarenlange ervaring en ondernemerschap in om onze Non-Life activiteiten verder vorm te geven en uit te bouwen. Afgelopen twee jaar heeft Coen zich ingezet voor de uitbreiding van ons netwerk en het opbouwen van onze volmachtpropositie. Coen is bij uitstek iemand die goed in onze familie past; ervaren, ambitieus en nog lang niet klaar met bouwen.’’  

De cirkel is rond

De keuze om voor langere tijd te tekenen bij Söderberg & Partners was voor Coen snel gemaakt; ‘’Ondernemers bij elkaar brengen is mijn passie. Dat ik dit nu iedere dag mag doen voelt voor mij echt als een geschenk. Het model van Söderberg & Partners is geweldig voor ondernemers die willen blijven ondernemen. Dit staat enorm dicht bij mij en geeft energie voor de toekomst. Vanuit deze ondernemersspirit bouwen we met elkaar aan een optimale klantbediening.’’

Voor Coen Mom is de cirkel rond. Waar hij zelf ooit begon bij een tussenpersoon en later de stap maakte als CEO bij Unirobe Meeùs Groep combineert hij nu het beste van beide werelden. In zijn rol zal hij zich focussen op het vergroten van de commerciële slagkracht bij de aangesloten Partners, optimaliseren van proposities en het doorontwikkelen van de volmachtstrategie.  

Over Söderberg & Partners

Söderberg & Partners Nederland verbindt een netwerk van toonaangevende onafhankelijke adviseurs van verzekeringen, pensioenen, beleggingen en financiële producten. Söderberg & Partners is in 2004 opgericht en sinds de start in Zweden gegroeid tot marktleider in Scandinavië. De Söderberg groep is internationaal actief met 3000 medewerkers inclusief het Nederlandse netwerk verspreid over 7 landen en heeft een omzet van EUR 468 miljoen (2020).  

Het netwerk van Söderberg & Partners combineert geavanceerde technologie en vakmanschap tot een goed en betaalbaar persoonlijk advies.