Strategisch partnership tussen Proud Experts en Söderberg & Partners

Lokaal de klant bedienen en er centraal services en diensten bieden voor slagkracht en efficiency is naar mijn mening een winnende strategie.
Michiel Koopman
Strategisch partnership tussen Proud Experts en Söderberg & Partners

Söderberg & Partners verwerft een strategisch belang in het in Nijmegen gevestigde Proud Experts, die marktleider in Nederland is in managed outsourcingsdiensten voor financials.

Experts in managed outsourcing

Michiel Koopman, oprichter en co-owner Proud Experts laat weten heel trots te zijn op dit partnership. “Onze krachtige propositie, waarbij we geen eigen klantenportefeuilles opbouwen maar altijd uit naam en namens onze opdrachtgevers werken, sluit perfect aan op de behoefte van Söderberg & Partners om haar services en diensten richting haar partners te versterken en uit te breiden. Het streven naar een optimale klantbeleving en samen bouwen met ondernemers aan een mooi partnerbedrijf waarbij de local hero’s hun eigen klanten blijven bedienen en er centraal services en diensten zijn ingericht voor slagkracht en efficiency is naar mijn mening een winnende strategie. Proud Experts heeft de ervaring, expertise en bovenal 250 financiële experts om aan deze strategie verdere invulling te geven.’’

Proud Experts verkrijgt met het partnership een ambitieuze en internationale partner naast haar bestaande opdrachtgevers, die hun opdrachten reeds succesvol uitbesteden.

Financieel advies toegankelijk voor iedereen

Roland Goldman, CEO van Söderberg & Partners, laat weten: “Wij zijn verheugd dat we Proud Experts mogen verwelkomen in de familie. Onze gedeelde visies op de toekomst, het streven naar een optimale klantbeleving, de ervaring om uitbesteedde centrale diensten en services uit te bouwen voor onze partners hebben een belangrijke rol gespeeld in het aangaan van dit partnership. Ze gaan ons onder andere ondersteunen op het gebied van actief klantbeheer, schadebehandeling, pensioencommunicatie en flexibele frontoffice diensten. Hiermee bieden we nog meer waarde aan onze partners en verbinden we onze businesslines.’’

Het strategisch partnership met Proud Experts is belangrijk voor Söderberg & Partners. Proud Experts heeft een bijzonder sterke propositie voor hypotheken, samen met de pensioen- en verzekeringsproposities wil Söderberg & Partners daar verder in groeien de komende jaren. Proud Experts levert daarmee een essentiële bijdrage in de verwezenlijking van de missie: Toegankelijk financieel advies voor iedereen.

Het partnership en de overname van een deel van de aandelen is onder voorbehoud van goedkeuring door de AFM en wordt naar verwachting medio tweede kwartaal 2022 geëffectueerd.

Aanbevolen artikelen ⤵️

5/17/2023

Keuzebegeleiding: hoe dan?

Lees meer
8/9/2022

Guell Assuradeuren: nieuwe co-volmacht binnen Het Centraal Volmachtbedrijf

Lees meer
1/13/2023

Risk Groep BV gaat strategisch partnership aan met nieuwe minderheidsaandeelhouder Söderberg & Partners

Lees meer
1/18/2022

Söderberg & Partners verwerft aanmerkelijk belang in RIVEZ

Lees meer
3/9/2022

Conceptbenefits vergroot dienstenaanbod met samenwerking financieringsplatform NLInvesteert

Lees meer
1/24/2022

Söderberg & Partners versnelt expansie in Nederland met benoeming Roland Goldman

Lees meer