Wil Stoop Assurantiën en De Waerdse Assuradeuren kiezen voor samenwerking met Söderberg & Partners

"Om verder te kunnen groeien, hebben we nu de steun van een sterke partner met bedrijven die expertise in huis hebben die voor onze klanten van toegevoegde waarde is"
- Jeroen Zeeman
Wil Stoop Assurantiën en De Waerdse Assuradeuren kiezen voor samenwerking met Söderberg & Partners

Jeroen Zeeman, eigenaar van Wil Stoop Assurantiën B.V. en De Waerdse Assuradeuren B.V., beide gevestigd in Heerhugowaard, kiest voor Söderberg & Partners om zijn groeiplannen in de kop van Noord-Holland te kunnen waarmaken. Met deze stap tredentwee gerenommeerde verzekeringsbedrijven toe tot het netwerk van het Zweedse bedrijf in Nederland.

Wil Stoop Assurantiën is een familiebedrijf dat in 1969 is opgericht. Het heeft alle kenmerken van een gemoedelijk familiebedrijf dat heel dicht bij de klanten staat en met hen een persoonlijke band heeft. Maar daarnaast heeft Wil Stoop Assurantiën altijd geïnvesteerd in mensen en middelen. Hierdoor is het bedrijf, dat nu 13 medewerkers heeft, uitgegroeid tot een modern all round verzekeringsbedrijf dat gespecialiseerd is in verzekeringen, hypotheken en pensioen voor zowel particulieren als MKB-bedrijven. Voor de zakelijke markt biedt het bedrijf ook inkomens-en verzuim/WGA verzekeringen. In totaal bedient Wil Stoop Assurantiën circa 4.500 klanten. De Waerdse Assuradeuren is opgericht in 2007 en telt nu 20 medewerkers. Het doel van het bedrijf is om met een beperkt aantal intermediairs (kernrelaties) een intensieve samenwerking aan te gaan en die intermediairs die persoonlijke aandacht en service op maat te bieden die hen in staat stelt om hun bestaande portefeuille te behouden en uit te breiden. Inmiddels zijn een veertigtal kernrelaties aangesloten bij De Waerdse Assuradeuren en behoort het tot de middelgrote volmachtbedrijven in Nederland.

Roland Goldman, CEO van Söderberg & Partners Nederland, is blij met de twee nieuwe partnerbedrijven. “Wil Stoop Assurantiën en De Waerdse Assuradeuren zijn aanwinsten voor Söderberg & Partners. Ze hebben een goede reputatie in hun regio. Met deze bedrijven versterken wij onslandelijke netwerk in Nederland aanzienlijk. We hadden al sterke partnerbedrijven in het zuiden, midden en westen van ons land. Wil Stoop Assurantiën en De Waerdse Assuradeuren geven ons ook een stevige positie in het noorden. Het zijn twee bedrijven met veel kennis en een indrukwekkende klantgedrevenheid. Daarnaast onderscheiden zij zich door een geweldige operational excellence met slimme producten. De andere partners binnen de groep kunnen daar hun voordeel mee doen.” Söderberg en Partners heeft bewust gekozen voor een minderheidsbelang om de enorme drive en klantgerichtheid in beide bedrijven intact te laten.

Jeroen Zeeman van Wil Stoop Assurantiën en De Waerdse Assuradeuren beschouwt de samenwerking met Söderberg & Partners als een logische volgende stap in de ontwikkeling van zijn bedrijven. “We zijn trots op wat we met onze teams in de afgelopen jaren tot stand hebben gebracht. Om verder te kunnen groeien, hebben we nu de steun van een sterke partner met bedrijven die expertise in huis hebben die voor onze klanten van toegevoegde waarde is. Daarnaast is Söderberg & Partners een voorloper in geavanceerde technologie op het gebied van financiële dienstverlening.  Wij geloven dat die technologie in de komende jaren steeds belangrijker zal worden in de dienstverlening aan onze klanten.” Söderberg & Partners in Nederland bestaat uit Montae & Partners, LNBB, RIVEZ, Herenvest Groep, Expat Mortgages, Kröller Boom, In-Staet, Conceptbenefits, Wil Stoop Assurantiën, De Waerdse Assuradeuren, de financial planning tool MijnGeldzaken.nl en het platform Söderberg & Partners Netherlands Services. Dit laatstgenoemde bedrijf levert technologie en persoonlijk advies om de groei van de andere Nederlandse bedrijven van Söderberg & Partners te ondersteunen. De Söderberg groep heeft haar hoofdkantoor in Zweden en een omzet van meer dan EUR 400 miljoen, inclusief de activiteiten in Scandinavië. Söderberg & Partners is een bedrijf dat door de oprichters wordt geleid met Per-Olof Söderberg (voorzitter en medeoprichter), Gustaf Rentzhog (CEO en medeoprichter) en andere oprichters als lange-termijn aandeelhouders.

Meer informatie over Söderberg & Partners

Meer informatie over Söderberg & Partners vindt u op onze over ons-pagina

Meer informatie over Wil Stoop Assurantiën

Meer informatie over Wil Stoop Assurantiën vindt u op de eigen website van de organisatie

Aanbevolen artikelen ⤵️

April 8, 2022

Strategisch partnership tussen Proud Experts en Söderberg & Partners

Lees meer
December 22, 2021

Summa Groep gaat strategisch partnership aan met nieuwe aandeelhouder Söderberg & Partners

Lees meer
October 5, 2021

Rivez en Zuiderhuis: samen verder als één van de krachtigste assurantiebedrijven van Zuidoost-Nederland

Lees meer
February 8, 2022

Pensioencommunicatie – ‘iRad geeft beeld van het totale financiële plaatje’

Lees meer
January 18, 2021

Conceptbenefits geeft verdere invulling aan groeiambities met overname van Confidum Consultancy

Lees meer
May 16, 2022

Blaak: Nieuwe generatie ziet kansen als Partner binnen het S&P netwerk

Lees meer