Söderberg & Partners versnelt expansie in Nederland met benoeming Roland Goldman

"De Nederlandse markt ondergaat een snelle consolidatie en ik zie geen sterker platform dan Söderberg & Partners om in deze ontwikkeling een actieve rol te spelen"
- Roland Goldman
Söderberg & Partners versnelt expansie in Nederland met benoeming Roland Goldman

De Zweedse marktleider in pensioenadvies en zakelijke verzekeringen, Söderberg & Partners, heeft de voormalige CEO van Mandema & Partners, Roland Goldman, aangenomen bij Söderberg & Partners in Nederland. Zijn rol zal zijn de dienstverlening in de zakelijke verzekeringsmarkt in Nederland uit te breiden door meer Nederlandse ondernemingen aan te trekken die zullen toetreden tot de Söderberg & Partners groep.

Söderberg & Partners, marktleider in Zweden en Scandinavië op het gebied van pensioenadvies en zakelijke verzekeringsdiensten, trad begin 2017 toe tot de Nederlandse markt door een partnerschap met employee benefits adviseur Floreijn. Daarna wist Söderberg & Partners haar positie in Nederland begin 2018 meer dan te verdrievoudigen toen pensioenadviseur Montae toetrad tot de groep.  

Om de expansie in Nederland te versnellen, heeft Söderberg & Partners nu de voormalige CEO van Mandema & Partners, Roland Goldman, benoemd als Director M&A and Franchise Development. Samen met zijn nieuwe collega’s uit Nederland en Scandinavië, zal Roland zich richten op het aantrekken van bedrijven en ondernemers die willen toetreden tot de Söderberg & Partners groep in Nederland door partnerships, joint ventures en overnames. Het doel is zowel de bestaande activiteiten uit te breiden als de dienstverlening voor zakelijke verzekeringen (Risk insurance) op te bouwen.  

  • “Ik heb de ontwikkeling van Söderberg & Partners van een afstand gevolgd sinds 2016 en ik ben onder de indruk van de sterke groei in Scandinavië. De Nederlandse markt ondergaat een snelle consolidatie en ik zie geen sterker platform dan Söderberg & Partners om in deze ontwikkeling een actieve rol te spelen. Ik ben verheugd dat ik toe mag treden tot een sterk team op het gebied van pensioenen en employee benefits. We zullen zeker meer ondernemingen aantrekken en daarmee zakelijke verzekeringen (Risk insurance) toevoegen. We willen graag zaken doen”, zegt Roland Goldman, de nieuwe Director of M&A and Franchise Development van Söderberg & Partners in Nederland.  

Samen met de huidige partners Montae en Floreijn zal Roland Goldman het kernteam van Söderberg & Partners Nederland ook aanvullen met zijn sterke kennis en ervaring in zakelijke markt.  

  • “Ik ben bijzonder verheugd dat Roland bij ons komt. Met zijn meer dan 30 jaar ervaring en inzicht in de verzekeringssector zal hij een uitstekende aanvulling zijn voor ons Söderberg & Partners team in Nederland. Het ambitieniveau voor Söderberg & Partners in Nederland is hoog en Roland zal ons team aanvullen met zijn kennis en vaardigheden en daarmee de weg bereiden voor onze versnelde expansie en een sterkere marktpositie”, zegt Gustaf Rentzhog, CEO en medeoprichter van Söderberg & Partners.  

Söderberg & Partners levert technologie en persoonlijke adviesdiensten om de groei van de Nederlandse Söderberg & Partners bedrijven te ondersteunen. De groep heeft haar hoofdkwartier in Zweden en behaalde een omzet van meer dan 350 miljoen euro in 2018, inclusief de activiteiten in Scandinavië. Söderberg & Partners is een bedrijf dat door de oprichters wordt geleid. Per-Olof Söderberg (voorzitter en medeoprichter), Gustaf Rentzhog (CEO en medeoprichter) en andere belangrijke oprichters leiden het bedrijf als lange-termijn aandeelhouders.  

Aanbevolen artikelen ⤵️

1/18/2024

Coen Mom benoemd tot CEO van Söderberg & Partners Nederland

Lees meer
9/11/2023

Rodenhuis financiële dienstverleners wordt MZA

Lees meer
9/15/2023

Van Loon neemt strategische deelname in Rijswijks kantoor Schilder Zeker Plan

Lees meer
1/18/2022

Wil Stoop Assurantiën en De Waerdse Assuradeuren kiezen voor samenwerking met Söderberg & Partners

Lees meer
1/24/2022

Söderberg & Partners versnelt expansie in Nederland met benoeming Roland Goldman

Lees meer
7/7/2022

Zekerheuts vergroot lokale aanwezigheid met 2 nieuwe kantoren

Lees meer