Nieuws

11/7/2022

Noorder Staete in Burgum wordt Van Campen & Dijkstra

Per 1 juli 2022 is Noorder Staete Assurantiën in Burgum overgenomen door Van Campen & Dijkstra. Martin Zomerdijk en Ben Flootman hebben op die datum het stokje overgedragen aan ondernemersduo Tjeerd Joustra en Ype de Haan (Van Campen & Dijkstra).

Lees meer
10/7/2022

Montae & Partners en Söderberg & Partners voeren wetenschappelijk onderzoek uit naar invulling open norm keuzebegeleiding

Om de sector vooruit te helpen bij het invullen van de open norm, gaan Montae & Partners en Söderberg & Partners met behulp van de onderzoeksexpertise van BISS I Maastricht University nader onderzoek verrichten naar keuzebegeleiding bij pensioenfondsen.

Lees meer
8/7/2022

Guell Assuradeuren: nieuwe co-volmacht binnen Het Centraal Volmachtbedrijf

Dat Herenvest nu een eigen volmachtbedrijf opricht is een logische stap volgens Marc Vermeulen (Partner bij Herenvest Groep). We kunnen straks verbeteringen aanbrengen in de snelheid en service bij het afsluiten van verzekeringen én het behandelen van schades.

Lees meer
5/7/2022

Zekerheuts vergroot lokale aanwezigheid met 2 nieuwe kantoren

Per 1 juni 2022 heeft zekerheuts Cordewener Assurantiën in Hoensbroek en Conhof Financieel in Roermond overgenomen. De overnames zijn onderdeel van de lokale groeistrategie van zekerheuts binnen het Söderberg & Partners netwerk.

Lees meer
7/6/2022

Gaba sluit zich aan bij Söderberg & Partners

Gaba sluit zich aan bij het netwerk van Söderberg & Partners. Het assurantiekantoor kiest voor het strategische Partnership om de administratie te vereenvoudigen, de toegang tot centrale services en het Centraal Volmachtbedrijf.

Lees meer
23/5/2022

Kröller Boom en Herenvest Corporate fuseren

Per 1 juni gaat de nieuwe combinatie verder onder de naam Kröller Boom. Met 35 medewerkers is het bedrijf de placing broker binnen Söderberg & Partners Nederland. Het management team van Kröller Boom versterkt zich met de nieuwe vennoten van Herenvest Corporate: Rick Kooij, Rik van den Bosch en Marc Vermeulen.

Lees meer
18/5/2022

Keuzebegeleiding voor pensioenuitvoerders | Oplossing voor uw pensioenfonds

De pensioenwetgeving heeft deelnemers in de afgelopen jaren meer en meer keuzes gegeven. De Wet toekomst pensioenen verplicht pensioenuitvoerders hun deelnemers in deze keuzes goed te begeleiden. De zorgbehoefte van de deelnemer is de zorgplicht van de pensioenuitvoerder: Begeleiding is noodzakelijk om deelnemers te behoeden voor verkeerde keuzes.

Lees meer
16/5/2022

Blaak: Nieuwe generatie ziet kansen als Partner binnen het S&P netwerk

Blaak Verzekeringen, gevestigd in Wijchen en Zetten, is met terugwerkende kracht per 1 januari Partner van Söderberg & Partners Nederland geworden. Roy van de Blaak draagt het stokje over aan de nieuwe algemeen directeur Rick Wolbrink.

Lees meer