Financieel advies voor iedereen

Vermogensbeheer

Sinds September 2023 heeft Söderberg & Partners ook voor vermogensbeheer een oplossing, NNEK is onze partner voor dit domein. Vermogensbeheer is de pijler die ons brede aanbod van financiële dienstverlening compleet maakt.

Meer weten over de  S&P visie op vermogensbeheer?

Theo Andringa
Directeur NNEK

Door de vermogensbeheeroplossingen van NNEK te integreren met de huidige pijlers pensioenen, verzekeringen en hypotheken, streven we naar een meer holistische benadering om te voldoen aan de veranderende behoeften van klanten.

NNEK

NNEK staat voor Noordnederlands Effektenkantoor, het bedrijf is in 1986 gestart met vermogensbeheer. Iedereen is uniek. Elke situatie, levensstijl en bijbehorende uitgavepatronen zijn dus anders. Met een financieel plan, goede begeleiding én passende beleggingsdiensten is het mogelijk om in ‘financiële rust’ te leven. Dat doen zij in samenwerking met jou als financieel adviseur. Vermogensbeheer is dus een dienst die je met NNEK aan jouw aanbod kan toevoegen.

NNEK is kennis

NNEK is echt een adviseursorganisatie. Waarom? Omdat ze overtuigd zijn van jouw toegevoegde waarde. Een professionele beleggingsoplossing is een goede start, maar een goede adviseur maakt pas écht het verschil.

NNEK heeft jarenlang veel kennis opgedaan over ondernemerschap en klantgedrag. Met nnek-kennis.nl heb jij toegang tot het online én offline platform om deze kennis en content te benutten. NNEK biedt dus niet alleen beleggingsoplossingen, maar ook coaching voor jou als financieel adviseur.

De voordelen van registreren
Krijg direct toegang tot allerlei content, vakinhoudelijke informatie en trainingen. NNEK deelt maandelijks klantenblogs met unieke illustraties. De blogs schetsen (letterlijk en figuurlijk dus) financiële en persoonlijke situaties van klanten. Deze blogs mag je auteursrechtvrij delen, zodat je klanten kunt triggeren om met jou in gesprek te gaan.

Verder maakt NNEK ook een klanten- en adviseurspodcast. Verras je klanten eens door een leuke podcastaflevering te sturen. Dat kan een mooi stukje klantenservice zijn! Of vergroot je vakkennis door onze adviseurspodcast te luisteren. De kers op de taart is het beste marketinginstrument dat NNEK biedt: de klantlezing. Samen helpt NNEK jou een laagdrempelige en gezellige avond (van A-tot-Z) te organiseren over ‘financiële rust’.

Je registratie is helemaal vrijblijvend uiteraard. Wil je klanten helpen met het bereiken van financiële rust? Dan kun je je registratie upgraden naar een samenwerking. Na deze upgrade kun je online beleggingsrekeningen openen. Verder kennismaken met NNEK? Kijk dan eens op www.nnek-kennis.nl.

Wat kan ik aanbieden aan mijn klanten?

Met NNEK ben jij als adviseur in de lead. Jij hebt de relatie met de klant, NNEK biedt de passende beleggingsoplossingen.

Besteedt je de beleggingsverantwoordelijkheid liever uit? Dat kan via de dienst NNEK Vermogensbeheer. Of hanteer je graag je eigen beleggingsbeleid en bouw je zelf je portefeuilles? Ook dat kan via het Fondsenplatform.

Met de diensten van NNEK help je klanten vermogen op te bouwen voor zichzelf, hun lijfrente of hun kinderen. Door met NNEK samen te werken kan jij dus jouw relaties breder adviseren én beschik je over de juiste tools en het platform om dit te faciliteren.

Kan ik zelf mijn vermogen opbouwen met Söderberg & Partners?

Jazeker! En dat tegen hele gunstige voorwaarden. We hebben namelijk samen met NNEK een ambassadeursrekening ontwikkeld voor alle collega’s binnen de Söderberg & Partners groep.

Met de NNEK Ambassadeursrekening betaal je géén inlegkosten (in plaats van 0,5%) en is de beheervergoeding 0,5% (in plaats van 0,9%). NNEK wilt beleggen zo toegankelijk mogelijk maken, dus je belegt al vanaf € 100,- per maand. Verder borgen we uiteraard ook de privacy van jouw rekening. Alleen jij kunt je rekening inzien. Niet jouw collega’s of andere S&P-kantoren.

Naast de standaard Eenpersoonsrekening, kun je ook een Lijfrenterekening openen. Zo bouw je ook vermogen op voor je pensioen. Op deze rekening betaal je minder inkomstenbelasting, maar daar staat tegenover dat het geld ‘vaststaat’ tot je met pensioen gaat.

Ook een rekening openen? Of meer informatie? Neem contact op met relatiebeheer@nnek.nl!