Financieel advies voor iedereen

Hypotheken

Het kopen van een huis en afsluiten van een hypotheek is een van de grootste financiële verplichtingen die je aangaat in je leven. En je weet, dat is een stressvolle periode. Ons netwerk helpt jaarlijks meer dan 5.000 klanten bij het afsluiten van hun hypotheek.

Meer weten over de  S&P visie op hypotheken?

Henk Jansen
Head of mortages & Sales

henk.jansen@soderbergpartners.nl
+31 6 51 19 03 67

We vergelijken meer dan 40 aanbieders voor de beste hypotheek. Dat doen we als onafhankelijk adviseur, het maakt dus niet uit bij welke aanbieder je uitkomt. Voor veel mensen is het afsluiten van een hypotheek vaak de eerste keer dat ze in aanraking komen met een financieel adviseur, iets over een eerste indruk… een belangrijk onderdeel in onze totale klantbeleving dus!

Van hypotheek naar verzekeringsklant

Omdat de hypotheek een directe aanleiding geeft om contact op te nemen met een van onze adviseurs is dit een belangrijke voordeur. Na het hypotheekgesprek kennen we onze klanten goed én kunnen we dus ook direct adviseren over de passende verzekeringen. Met de populariteit van online verzekeringen afsluiten zoals bij overstappen.nl (onderdeel van Risk – een van onze partners) zien we dus dat we met het hypotheekadvies nieuwe klanten aan ons weten te binden, ook voor hun verzekeringen en andere vragen.

De jeugd heeft de toekomst

Juist via het hypotheekadvies komen ook jongere relaties bij ons aan tafel. En de jeugd heeft de toekomst, maar is ook de toekomst van ons gezamenlijke bedrijf! Na het kopen van een huis verandert je leven, meer verplichtingen en sta je stil bij je persoonlijke situatie. Dat is het moment dat wij als adviseur de juiste toegevoegde waarde kunnen leveren.

Expats require a different approach

Yes, you read that helemaal goed. En daarom zijn we trots op de collega’s bij Expat Mortgages! Zij hebben het hypotheekadvies en aanvraagproces helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van expats. Geen Nederlandse documenten en uitleg maar netjes in het Engels – met kennis van alle regelgeving en belastingregels voor expats.  Daarnaast hebben we met DGA in Den Haag de expertise als het gaat om het bedienen van political exposed persons zoals diplomaten.  Bedien jij een internationaal bedrijf dat veel expats in dienst heeft? Dan komen de collega’s van Expat Mortgages daar graag over de vloer met housing seminars om deze werknemers een warm welkom te heten op de Nederlandse huizenmarkt.

De rol van Söderberg & Partners

Henk Jansen is onze eindbaas als het gaat om hypotheken. Hij is verantwoordelijk binnen Söderberg & Partners voor het domein van sales en de pijler hypotheken. Momenteel zijn we bezig met het organiseren van een gezamenlijke inkoop voor hypotheeksoftware, zo kunnen we het klantproces samen verder optimaliseren. We helpen jou en je collega’s ook graag met het organiseren van evenementen of inrichten van campagnes die meer hypotheekklanten naar jouw kantoor toe trekken. Wil je meer weten? Henk vertelt je graag meer.

Ik wil mijn eigen hypotheek afsluiten via een partner

En ben jij zelf toe aan een volgende stap? Neem dan contact met ons op, wij brengen jou in contact met de juiste hypotheekadviseur in de buurt! Natuurlijk regelen we dan een gunstig tarief voor je.