Financieel advies voor iedereen

Verzekeringen

Of het nu gaat om de persoonlijke verzekeringen van een klant of die van een bedrijf. Elke dag zetten we ons in om de risico’s die onze relaties niet zelf kunnen of willen dragen te verzekeren. Verzekeren is maatwerk en wij hebben in ons netwerk voor iedere vraag een expert die de juiste oplossing kan bieden.

Meer weten over de S&P visie op verzekeren?

Coen Mom
CEO & Head of Non-Life

coen.mom@soderbergpartners.se
+31 6 51 18 85 84

We hebben meer dan 100 vestigingen door heel het land die zijn aangesloten bij Söderberg & Partners. Het grote deel bedient lokaal particuliere relaties met hun verzekeringen, vaak in combinatie met hypotheek- en pensioenadvies of Regiobank. Daarnaast hebben we een aantal experts die zich gespecialiseerd hebben in het verzekeren van bedrijven in diverse branches.

Expertise maakt het verschil

Die lokale expertise zorgt voor ons onderscheidend vermogen. Met de expertise van onze adviseurs en de inkoopkracht van ons samen kunnen we namelijk betere oplossingen bieden aan onze klanten. Zo ontwikkelen we samen nieuwe producten en diensten. Jij kan altijd je relaties helpen door deze in verbinding te brengen met de juiste expert.

De rol van Söderberg & Partners

Het is aan ons om de expertise te verbinden. Daarnaast helpen wij jullie met bijvoorbeeld de onderhandelingen bij verzekeraars voor goede inkoopvoorwaarden. We organiseren evenementen waar we elkaar beter leren kennen. Dat is de kracht van samenwerken. We zijn continu opzoek naar nieuwe partners die ons gezamenlijke aanbod versterken.

Complexe risico’s

Daar bieden we een oplossing voor. Zo hebben we een aantal nichespelers die zich bijvoorbeeld focussen op internationale organisaties, bouwbedrijven en kunnen we grote risico’s plaatsen op de beurs. Dat houdt in dat meerdere verzekeraars samen een risico dragen.

Voordelen voor onze relaties

Van die inkoopkracht en expertise profiteren onze relaties. Een samenwerking gericht op de lange termijn, dat is waar we voor staan. Waar veel banken en andere financiële dienstverleners vestigingen sluiten zijn wij juist op zoek naar de aanwezigheid in dorpen en wijken.

Ik wil mijn eigen verzekering afsluiten via een partner

Ben je opzoek naar de juiste verzekeringen voor jouw persoonlijke situatie? Ben je naast je werk ondernemer of ken je een ondernemer die hulp zoekt bij het afsluiten van de juiste verzekeringen? Laat dan jouw verzoek hier in een bericht achter, wij brengen je dan in contact met de juiste partner.