Henk Jansen opent eerste NNEK Ambassadeursrekening

Januari 2024
Sinds vorig jaar is vermogensbeheerder NNEK onderdeel geworden van de Söderberg & Partners-familie. Naast de bestaande pijlers - pensioenen, verzekeringen en hypotheken – kwam er door de samenwerking met NNEK een vierde pijler bij: vermogensbeheer. Daardoor kunnen wij nu samen met alle aangesloten S&P-kantoren een holistische aanpak bieden aan klanten.

Speciaal voor onze nieuwe S&P-familie, heeft NNEK een ambassadeursrekening opgezet. Dit is een NNEK beleggingsrekening met een exclusieve korting en deze is beschikbaar voor alle medewerkers van de aangesloten S&P-kantoren. Theo Andringa (Directeur NNEK): “We vinden het belangrijk dat adviseurs weten wat hun klanten ervaren. Om een vermogensbeheeroplossing aan te bieden aan je klanten, moet je zelf de (toegevoegde) waarde beleefd hebben. Maar belangrijker nog; we hopen dat iedereen hiermee ook een beetje vermogen kan opbouwen voor later.”

Söderberg & Partners’ eigen Henk Jansen (Head of mortages & sales) heeft de eerste officiële NNEK Ambassadeursrekening geopend samen met Theo Andringa. Henk: “Ik had nog een beleggingsrekening bij een concurrerende firma wiens naam ik niet zal noemen (die van de gloednieuwe dag) en ik vond het niet meer dan normaal om meteen een NNEK-rekening te open. Dat ging gelukkig heel soepel en de eerste storting is gedaan en begint al een mooi rendement te maken”.

Wil jij ook een Ambassadeursrekening?

Met de NNEK Ambassadeursrekening betaal je géén inlegkosten (in plaats van 0,5%) en is de beheervergoeding 0,5% (in plaats van 0,9%). NNEK wilt beleggen zo toegankelijk mogelijk maken, dus je belegt al vanaf € 100,- per maand. Verder borgen we uiteraard ook de privacy van jouw rekening. Alleen jij kunt je rekening inzien. Niet jouw collega’s of andere S&P-kantoren.

Naast de standaard Eenpersoonsrekening, kun je ook een Lijfrenterekening openen. Zo bouw je ook vermogen op voor je pensioen. Op deze rekening betaal je minder inkomstenbelasting, maar daar staat tegenover dat het geld ‘vaststaat’ tot je met pensioen gaat.

Neem direct contact op met NNEK en open jouw Ambassadeursrekening

Ook een rekening openen? Of meer informatie?
Neem contact op met relatiebeheer@nnek.nl!

Meer weten over NNEK?

Lees het persbericht over het partnership met Söderberg & Partners of neem een kijkje op de website.

Open bijlage