July 7, 2021

RVU-vroegpensioen: interessant, maar tijdelijk: dus snel aan de slag!

Met het pensioenakkoord zijn er een aantal maatregelen uitgebreid, en verwelkomen we de gedeeltelijke terugkeer van de VUT-regeling: het RVU-vroegpensioen. Het RVU-vroegpensioen kan uitstekend uitkomst bieden voor zowel werkgevers als medewerkers.

Lees meer
RVU informatie
July 7, 2021

Eerder met pensioen of anders met pensioen? Pensioenakkoord maakt dit mogelijk

Zijn er binnen jouw organisatie oudere medewerkers waar je mee in gesprek zou willen gaan om eerder te stoppen met werken? Misschien zijn de mogelijkheden uit het Pensioenakkoord voor jou en jouw medewerkers een uitkomst.

Lees meer
RVU informatie
July 7, 2021

Vroegpensioen met een RVU-vrijstellingsregeling interessant of niet?

Als onderdeel van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid zijn er voldoende financiële instrumenten op korte en langere termijn die je kan inzetten met als doel de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers te optimaliseren, afgestemd op iedere fase.

Lees meer
RVU informatie
July 7, 2021

(Vroeg-)Pensioen in zicht? Financieel Inzicht!

Deelname aan de vroegpensioenregeling heeft impact op de persoonlijke financiën van een medewerker. Financieel inzicht geeft rust!

Lees meer
RVU informatie
July 7, 2021

10 dingen die je moet weten over het nieuwe vroegpensioen

Het nieuwe vroegpensioen is een ander woord voor de RVU-vrijstelling. Wat zijn de voor en nadelen van deze regeling? We hebben 10 dingen op een rij gezet die je moet weten over de RVU-vrijstelling.

Lees meer
RVU informatie