Contact

Vraag over de RVU of advies nodig? We helpen je graag. 
Laat je gegevens achter en wij zorgen dat je snel in contact komt met de juiste adviseur die past bij jouw organisatie.

Onze Partners

Samen pro-actief om werkgevers vooruit te helpen bij de vraagstukken van vandaag en morgen. Onze Partners bundelen de krachten en kennis over het onderwerp RVU. Zo ben jij als werkgever zeker van een goed advies én is er altijd een adviseur die past bij jouw organisatie.

Meer lezen over onze partners? Check onze FAQ.

Marcel van Pinxteren RVU

Marcel van Pinxteren

Directeur Human Capital bij Kröller Boom

Remco Reinders RVU

Remco Reinders

Pensioenadviseur bij Montae & Partners

Marlies Hensen pensioenadviseur RVU-vrijstelling

Marlies Hensen

Pensioenadviseur bij Herenvest

Carlo Martina RVU advies

Carlo Martina

Mede-oprichter en adviseur bij Conceptbenefits

Altijd een adviseur die bij u past.

Kröller Boom, Herenvest, Montae & Partners en Conceptbenefits zijn onderdeel van het partnernetwerk van Söderberg & Partners. Onze Partners adviseren werkgevers en organisaties door heel Nederland. Van startende ondernemers en het midden- kleinbedrijf tot de grootste werkgevers van het land.

We zijn gedreven om werkgevers vooruit te helpen bij de vraagstukken van vandaag én morgen. Want zekerheid over een goed pensioen, een goed ingericht pakket van verzekerbare arbeidsvoorwaarden en werknemers die gezond en wel hun pensioendatum bereiken is niet vanzelfsprekend.

Söderberg & Partners netwerk pensioenadvies RVU

Dus wie wil samenwerken met een adviseur die kijkt naar de toekomst, kiest voor een van onze financiële dienstverleners.

Iedere Partner heeft een eigen profiel en karakter, zo ben je verzekerd van een adviseur die het beste bij jouw organisatie past.