Antwoord op de veel gestelde vragen over de Regeling Vervroegde Uittreding.

Is mijn kennismakingsgesprek gratis?

In een kennismakingsgesprek stel je samen met onze Partner vast welke adviesbehoefte jouw organisatie heeft. Onze Partner informeert je over de werkwijze, diensten, tarieven en de geldende algemene voorwaarden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Hoe verloopt het adviesproces?

Bij onze Partners kan je rekenen op kundig advies. Alle medewerkers (adviseurs en relatiebeheerders) zijn in hun adviesdiscipline gediplomeerd. De kennis van het vakgebied wordt continu geactualiseerd. Onze Partners voldoen ruim aan de vakbekwaamheidseisen van de Wet Financieel Toezicht.

In een kennismakingsgesprek stel je samen met onze Partner vast welke adviesbehoefte jouw organisatie heeft. Onze Partner informeert je over de werkwijze, diensten, tarieven en de geldende algemene voorwaarden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Als je gebruik maakt van de dienstverlening, dan geef je onze Partner daarvoor een opdracht. Het eigenlijke adviestraject start vanaf dat moment.

De activiteiten starten met het verzamelen van relevante informatie en een controle van deze informatie op juistheid en volledigheid. Zo wordt jouw inzicht, en dat van de adviseur, vergroot. En kan de vraagstelling scherp worden geformuleerd en naar concrete, cijfermatige uitgangspunten worden vertaald.

Onze Partner zet mogelijke oplossingen voor je op een rij en rapporteert deze helder. Je neemt de tijd die nodig is om tot een afgewogen oordeel te komen. Daarna geef je aan of je het advies wenst op te volgen.

Wie is Söderberg & Partners?

Söderberg & Partners is de verbindende factor tussen Kröller Boom, Herenvest, Montae & Partners en Conceptbenefits.

Wij geloven dat jij, op ieder moment, de juiste financiële keuze moet kunnen maken. Of dat nu gaat om jouw persoonlijke financiën of die van jouw organisatie en medewerkers. Wij stellen onze Partners in staat om jou nog beter van dienst te zijn. Door de combinatie van persoonlijke aandacht en slimme technologie maken wij financieel advies toegankelijk en ook nog eens betaalbaar. Samen beantwoorden we al je financiële vragen.

Met wie doe ik zaken?

Via deze website kan je een afspraak inplannen met een adviseur van een van onze Partner bedrijven. Kies je ervoor om gebruik te maken van de dienstverlening van een van onze Partners, dan sluit je direct met deze Partner een overeenkomst.

Kan ik zelf een adviseur kiezen?

Bij het maken van een afspraak kan je aangeven met welke adviseur je specifiek in contact wilt komen. Heb je geen voorkeur? Dan zorgen wij dat je in contact komt, op basis van de gegevens die je achterlaat, met best passende adviseur voor jouw organisatie. Hieronder lees je meer over de profielen van onze Partner adviseurs.

Over Marlies Hensen

Vanaf mijn 20ste heb ik een passie voor pensioen en consultancy ontwikkeld. Zowel de belangen van de werkgever als van de medewerker hebben mijn focus. Door mondeling en schriftelijk inzicht te geven in de complexe (pensioen)materie verhoog ik het pensioenbegrip en pensioenbewustzijn. 

Van de versoepelde RVU regels wordt ik erg enthousiast; er zijn meer (maatwerk)mogelijkheden voor vervroegd pensioen. Vaak een win-win situatie voor werkgever en medewerker. 

Mijnmotto: #pensioeniseenfeestje 🎈

Over Herenvest

Herenvest is een onafhankelijk financieel advieskantoor, gespecialiseerd in de (middelgrote) bedrijfsmatige markt. Daarbij kiezen wij voor een positionering op basis van de ‘Persoonlijke klik’, zowel richting relaties als naar elkaar, als medewerkers van Herenvest. Deze positionering wordt ingevuld met drie kernwaarden: Gemak, Gastvrijheid en Persoonlijke verantwoordelijkheid.

We zien niets liever dan dat het u voor de wind gaat. U, uw onderneming én uw medewerkers zijn gebaat bij een goede financiële planning en moderne arbeidsvoorwaarden.

Herenvest.nl

Wie is Remco Reinders?

Remco Reinders is sinds 2016 in dienst bij Montae & Partners en 15 jaar werkzaam in de pensioensector, bij zowel een verzekeraar als pensioenuitvoerder. Hij heeft de afgelopen jaren als senior consultant zowel werkgevers, sociale partners als ondernemingsraden begeleidt bij veranderingstrajecten van (collectieve) pensioenregelingen.  

Over Montae & Partners

Montae & Partners is een toonaangevend adviseur van pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. En een erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit.

Als onafhankelijke vakspecialisten kennen wij onze klanten goed en komen snel tot de kern.  Door oplossingsgericht, onafhankelijk, innovatief en duidelijk te zijn. Met een hecht team. Hard werkend en flexibel. Enthousiast en toegewijd. Trouw en betrouwbaar.

Montae & Partners.nl

Wie is Marcel van Pinxteren?

Marcel van Pinxteren is binnen Kröller Boom verantwoordelijk voor de afdeling Human Capital. Marcel is ruim 25 jaar verbonden aan de organisatie, met als aandachtsgebieden Pensioen, Corporate Wellness en Financiële planning.

Met zijn opgebouwde kennis en ervaring creëert hij zekerheid en rust voor ondernemingen en het betrokken management.

Over Kröller Boom

Kröller Boom draagt bij aan de continuïteit van haar relaties in een tijd dat organisaties snel moeten reageren op kort-cyclische arbeidsmarkten, op mondiale veranderingen in (internationale) wet- en regelgeving en worden blootgesteld aan mondiale effecten in de supply chain.

Deze bijdrage leveren wij in de vorm van doordacht financieel risicomanagement. Dat gaat verder dan alleen het verzekeren of inrichten van preventieve maatregelen. Wij richten ons op de (financiële) gezondheid van personeel en bedrijfsvoering, beschermen de reputatie en beperken operationele risico’s.

Wij richten onze dienstverlening met name op de lokale en internationaal opererende mid-corporate bedrijven. We leveren onze maatwerk oplossingen onder andere in de financiële en zakelijke dienstverlening, industrie, retail- en groothandel, food, detachering en IT, alsmede voor Private Equity investeerders in Nederland.

Kröllerboom.com

Wie is Carlo Martina?

Als ondernemer en mede-oprichter van Conceptbenefits heeft Carlo speciale aandacht voor regelingen die goed zijn voor bedrijven en medewerkers.

Met zijn achtergrond als fiscaal jurist en jarenlange ervaring met arbeidsvoorwaardenadvies trajecten zet hij graag in om complexe zaken makkelijk te maken.

Over Conceptbenefits

Onze missie is MKB-bedrijven in staat stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten. Ons streven is optimaal gemak voor werkgevers met (financiële) fitheid en tevredenheid van de medewerkers.

Conceptbenefits is een innovatieve dienstverlener met een speciale focus op MKB-bedrijven. Wij ondersteunen u op alle terreinen rond (verzekerde) arbeidsvoorwaardenregelingen. Ons bedrijf is weliswaar nieuw, maar ons team bestaat uit zeer ervaren medewerkers met brede expertise. Door onze ervaring en ons zeer uitgebreide Söderberg & Partners Netwerk kunnen we onze dienstverlening volledig laten aansluiten op uw wensen.

Conceptbenefits.nl

Staat uw vraag hier niet bij?

Laat uw gegevens en vraag achter op het contactformulier en onze adviseurs zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

''De tijdslijnen van de versoepelde RVU zijn concreter dan ooit. U kunt vandaag al aan de slag.''

Marcel van Pinxteren

Directeur Human Capital bij Kröller Boom

Afspraak inplannen
Marcel van Pinxteren RVU