Update van het project CVB inkomen

November 2023
Tijdens de Partnerdag op 15 juni hoorde jullie al over het CVB inkomen project. Marcel van Loon introduceerde daar een nieuw totaalconcept van Söderberg & Partners, CVB Inkomen en Amplio voor verzekeren, arbodienstverlening en verzuimexpertise. Eén totaalpropositie voor alle S&P partners en hun aangesloten intermediairs met de VerzuimOntzorgVerzekering als basis, aangevuld met de overige inkomensproducten en –dienstverlening. Het doel voor 1 januari 2024 is om volledig up-and-running te zijn en de samenwerking met alle huidige S&P partners te hebben ingericht.

Nu het oktober is geweest, is het tijd voor een update.
Oktober is een belangrijke maand omdat:

  • De eerste 67 werkgevers hebben een machtiging gegeven om hun huidige arbodienstcontract op te zeggen en per 1 januari 2024 over te stappen naar Amplio Arbo.
  • De geïnteresseerde partners zijn bezocht (of ingepland) om de totaalpropositie nog eens toe te lichten en het aanbod per 1 januari 2024 te bespreken.
  • Mede mogelijk gemaakt door Proud Talents is per 1 september Kick gestart bij Van Loon en Marieke op 1 oktober.  Zo is het team inkomen al bijna helemaal op volle sterkte!

Het verlengingen seizoen is van start gegaan

Het is weer tijd om de premies, schaderatio’s en dienstverlening van onze verzekerde werkgevers weer eens tegen het licht houden. Helaas is hiervoor meestal te weinig tijd…

Graag helpt het CVB inkomen team jou deze tijd zo effectief mogelijk in te zetten met een offerte platform vanuit waar je alle inkomensproducten kunt offreren bij een breed aantal verzekeraars. Daarnaast kun je met een speciaal actietarief de klant premieneutraal de overstap naar Avèro Achmea aanbieden.

Speciaal aanbod Avéro Achmea

Avéro Achmea is zo enthousiast over de plannen dat zij graag de samenwerking opzoeken. Daarom doen zij alle relaties die elders zijn verzekerd een prachtig aanbod: bij gelijke dekking in 2024 als in 2023, ook gelijke premie in 2024 aan 2023.

Een perfecte gelegenheid om deze polissen onder te brengen binnen de nieuwe inkomensvolmacht van Söderberg & Partners: CVB Inkomen. Uiteraard inclusief de speciale partnerprovisie van 11,5% voor onze partners binnen Söderberg & Partners!

De actie opgesomd:

  • De huidige 2023 ziekteverzuim premie kan, bij gelijke dekking, ook voor 2024 aangehouden worden via Avéro Achmea: dus geen verhoging en geen indexatie
  • Deze actie is inclusief de dienstverlening van Amplio Verzuimexperts (ad € 23,50 per medewerker per jaar)
  • Het maakt niet uit of de polis nu bij Aegon, Allianz, Goudse, VCN of een andere aanbieder loopt. Zolang het maar gaat om een nieuwe polis voor Avéro Achmea én de contractvervaldatum is bereikt
  • Ga voor gemak! Lever het CVB inkomen team een kopie van de huidige polis en het juiste KVK-nummer en zij maken de offerte waarmee jullie de klant kunnen overtuigen
  • Wanneer ook nog de overstap naar Amplio Arbo en het Werkvitaal Verzekerd concept wordt gemaakt, wordt tot wel € 50 per medewerker per jaar aan kosten bespaard

De kleine lettertjes:
- mantelafspraken of speciaal maatwerk moeten altijd beoordeelt worden
- Polissen van Avéro Achmeazijn uitgesloten van deze actie
- De MKB VOV is afhankelijk van de Arbodienst die de klant heeft

Hoe de polis in de CVB inkomen volmacht te sluiten?

Wil je polissen in de volmacht onderbrengen? Neem dan contact op met Myra (06 23 77 03 38 of myra@amplioverzuimexperts.nl). Zij regelt toegang tot het offerteportaal VDD en loopt de stappen samen met je door. Ook kan je bij haar terecht als je jouw relaties het aanbod van Avéro Achmea wilt doen.

Meer weten van Amplio Arbo of de totaalpropositie?

Kijk eens op www.amplioarbo.nl of www.amplio360.nl. Of neem contact op met Marcel van Loon of Myra Houtkamp.

Open bijlage