Financieel Fit programma succesvol ingezet door Montae & Partners

September 2022
Montae & Partners – Veel van onze klanten maken zich zorgen over de gevolgen van de hogere kosten voor hun medewerkers. Zeker werknemers die het voorheen maar net konden redden worden door de hogere kosten voor energie, brandstof en levensmiddelen hard geraakt.

In sommige branches zijn loonbeslagen aan de orde van de dag en wordt er ook naar de werkgever gekeken voor een oplossing. Om te voorkomen dat medewerkers in de problemen komen of zelfs langdurig uitvallen, kan het Financieel Fit programma van Söderberg helpen.

Zo ook bij een groot vervoersbedrijf en klant van Montae & Partners. Samen met Dennis van de Worp, adviseur duurzame inzetbaarheid is het Financieel Fit programma succesvol ingezet.

Met een signaleringsworkshop voor de leidinggevenden, de e-learning ‘met gemak meer geld in je zak’, workshops voor medewerkers en de unieke budgetteringstool geven krijgen de werkgever en zijn medewerkers een totaaloplossing die meer grip op hun geldzaken geeft. Een win-win voor alle partijen: Medewerkers blijven hiermee beter uit de financiele problemen en de werkgever bespaart op uitval en afname van productiviteit.

Het Nibud heeft berekend dat een medewerker in financiële problemen zijn werkgever circa €13.000 per jaar kost, los van het grote persoonlijke leed. Reden te meer om dit als werkgever op te pakken.

We krijgen ook steeds vaker vragen van werkgevers over hoe zij vroegtijdig financiële problemen bij werknemers kunnen signaleren. Ook daar hebben we een zeer praktische workshop voor HR en managers voor.

Geïnteresseerd in hoe we financieel fit ook voor jouw klant kunnen inzetten? Neem dan contact op met Erik Westerling.

Contactpersoon

Erik Westerling
S&P Support
erik.jan.westerling@soderbergpartners.se
+31 (0)6 11 48 22 00

Open bijlage