MZA neemt verzekeringsportefeuille van Vos Garant over

De regionale aanwezigheid, zichtbaarheid en bereikbaarheid vinden we heel belangrijk
Kees Tuijp
MZA neemt verzekeringsportefeuille van Vos Garant over

Per 1 september 2022 heeft MZA uit Volendam de verzekeringsportefeuille van Vos Garant uit Landsmeer overgenomen. Deze tweede overname dit jaar is de volgende stap in de ambitie om één van de belangrijkste spelers op het gebied van verzekeren en financieel advies in Volendam en de omliggende regio te worden.

Na 33 jaar werkzaam te zijn geweest in de verzekeringen heeft Hans Vos van Vos Garant besloten afscheid te nemen van de verzekeringswereld. Door de almaar aanscherpende wet- en regelgeving was Hans steeds meer bezig met administreren en verslagleggen om te kunnen blijven voldoen aan de zorgplicht. Hans is toe aan iets anders en is zodoende voor zijn portefeuille op zoek gegaan naar een betrouwbare, lokale partner die de relaties betrokken en vakkundig kunnen blijven bedienen op een manier zoals Hans dat ook altijd deed.

Lokaal bereikbaar en zichtbaar

“De regionale aanwezigheid, zichtbaarheid en bereikbaarheid vinden we heel belangrijk” aldus Kees Tuijp de algemeen directeur van MZA. “Aan de andere kant is het belangrijk om de interne organisatie goed en efficiënt ingericht te hebben en daar hebben we de afgelopen jaren hard aan gewerkt. Meteen uitgebreid en modern ICT-platform, een moderne marketingmachine en een volmacht bedrijf met 17 volmachten zijn we klaar voor de volgende fase”.

Actief op zoek, samen met Söderberg & Partners

In september 2021 is MZA de samenwerking aangegaan met Söderberg& Partners. Na de overname van ACN uit Enkhuizen in januari van dit jaar is de overname van Vos Garant de volgende stap in de ambitieuze groeistrategie van MZA. MZA is actief op zoek naar uitbreiding met nog een drie- of viertalkantoren geografisch verspreid over Noord-Holland.  

Coen Mom, Partner bij Söderberg & Partners Nederland, is enthousiast over de activiteiten van MZA: ”De ondersteuning van onze Partners bij hun groeistrategie is één van de onderdelen van ons Partnership. Kees laat zien dat we, ondanks de hevige consolidatieslag, in staat zijn lokaal de juiste Partners te vinden.”  

Aanbevolen artikelen ⤵️

May 9, 2022

Proud Talents nieuwe recruitment- en businesspartner van Söderberg & Partners

Lees meer
February 8, 2022

Pensioencommunicatie – ‘iRad geeft beeld van het totale financiële plaatje’

Lees meer
December 22, 2021

Summa Groep gaat strategisch partnership aan met nieuwe aandeelhouder Söderberg & Partners

Lees meer
January 18, 2021

Conceptbenefits geeft verdere invulling aan groeiambities met overname van Confidum Consultancy

Lees meer
September 29, 2021

Söderberg & Partners verwelkomt MZA bij de familie

Lees meer
June 29, 2020

Conceptbenefits gaat verder groeien binnen netwerk van Söderberg & Partners

Lees meer