Scharenborg bedrijfsverzekeraars neemt strategische deelname in Aastad Adviesgroep

''Deze bundeling van krachten en kennis is een volgende stap in onze ambitie om ons advies persoonlijker en toegankelijker te maken.''
Huub Scharenborg
Scharenborg bedrijfsverzekeraars neemt strategische deelname in Aastad Adviesgroep

Scharenborg bedrijfsverzekeraars te Enschede heeft met terugwerkende kracht per 1 januari 2022 een strategische deelname genomen in Aastad Adviesgroep te Almelo.

Aastad Adviesgroep is van oorsprong een kantoor dat met name particulieren bedient met verzekeringen, hypotheken en werkt als zelfstandig adviseur van de RegioBank. Scharenborg biedt met haar focus op de zakelijke markt een sterke partner inde ontwikkeling naar een modern assurantiekantoor.

Oog voor service en betrokkenheid

‘’Door deze samenwerking zijn wij klaar voor de toekomst. Onder andere door het gebruik van de volmacht en het moderne en uitgebreide ICT-platform versterken we onze organisatie. Dit gaat in de praktijk zorgen voor nog snellere en efficiëntere dienstverlening en helpt ons om de focus te kunnen leggen op de persoonlijke service en betrokkenheid waar Aastad voor staat’’, aldus Marcel Oomens.

René Dollekamp vult aan: ‘’Wij vinden het van groot belang om onze klantfocus en persoonlijke service te kunnen waarborgen en zijn daarom blij in Scharenborg een partner te hebben gevonden die onze visie op klantbediening deelt’’.

Lokale aanwezigheid en persoonlijke aandacht

Huub Scharenborg, directeur Scharenborg bedrijfsverzekeraars, is trots op de uitbreiding. ‘’Deze bundeling van krachten en kennis is een volgende stap in onze ambitie om ons advies persoonlijker en toegankelijker te maken. De missie en visie van Aastad sluit naadloos aan bij dat van Scharenborg, en we zien de toekomst dan ook volvertrouwen tegemoet."

Verbreden dienstverlening

Door de samenwerking verbreden beide kantoren hun dienstverlening voor zakelijke- en particuliere relaties in de regio. Beide bedrijven blijven onder eigen naam en vanuit de bestaande locaties hun relaties bedienen.

Coen Mom, directeur Non-Life bij Söderberg & Partners, ziet het partnership als een mooie stap om de strategie van Söderberg & Partners te verbreden in de regio Twente.

Aanbevolen artikelen ⤵️

5/19/2022

Blaak: Nieuwe generatie ziet kansen als Partner binnen het S&P netwerk

Lees meer
1/24/2022

Digitalisering, Partnerships en ambitie 2022

Lees meer
11/20/2023

Eijgendaal & van Romondt gaat strategisch partnership aan met nieuwe aandeelhouder Söderberg & Partners

Lees meer
1/13/2023

Risk Groep BV gaat strategisch partnership aan met nieuwe minderheidsaandeelhouder Söderberg & Partners

Lees meer
3/8/2022

Söderberg & Partners heeft een minderheidsbelang genomen in Herenvest Groep

Lees meer
1/18/2022

Söderberg & Partners verwelkomt MZA bij de familie

Lees meer