Rodenhuis financiële dienstverleners wordt MZA

Samen met Michel en Marcel gaan wij er vanuit ons kantoor in Volendam alles aan doen om dat vertrouwen waar te maken en de relaties van Rodenhuis als gewoonlijk blijven voorzien van goed advies
Kees Tuijp
Rodenhuis financiële dienstverleners wordt MZA

[Volendam, 1 september 2023] – MZA kondigt met trots de overname aan van Rodenhuis financiële dienstverleners, met ingang van 1 september. Onder deze overname zal Rodenhuis financiële dienstverleners de naam veranderen naar MZA. Deze strategische samenwerking brengt niet alleen vertrouwde gezichten samen, maar belooft ook een uitbreiding van diensten en mogelijkheden voor klanten.

Met het vertrek van Reinder, komt er een einde aan een tijdperk voor Rodenhuis in Landsmeer. Kees Tuijp, eigenaar van MZA, deelde zijn dankbaarheid voor het vertrouwen dat Reinder en zijn team in MZA stellen. Kees Tuijp benadrukt: "Samen met Michel en Marcel gaan wij er vanuit ons kantoor in Volendam alles aan doen om dat vertrouwen waar te maken en de relaties van Rodenhuis als gewoonlijk blijven voorzien van goed advies."

Reinder vervolgde: "In MZA vond ik de juiste partij om mijn relaties en teamleden bij onder te brengen. Voor mij was het van groot belang om de juiste partij te vinden waaraan ik mijn relaties met een goed gevoel kan toevertrouwen. Het onderste uit de kan halen voor onze relaties hebben we absoluut gemeen en het persoonlijke contact is bij MZA net zo belangrijk als dit bij Rodenhuis altijd was. “Na bijna 20 jaar als eigenaar van Rodenhuis in Landsmeer, kijkt Reinder uit naar een nieuwe fase in zijn leven.

Nieuwe mogelijkheden voor relaties

De overgang naar MZA betekent dat het kantoor in Landsmeer vanaf 1 september wordt gesloten en klanten voortaan zullen worden geholpen vanuit het kantoor van MZA in Volendam. Marcel en Michel zullen de relaties van Rodenhuis blijven ondersteunen vanuit dit nieuwe kantoor, waarbij ze nu toegang hebben tot nog meer mogelijkheden en ondersteuning.

Een belangrijk voordeel voor klanten is dat MZA-volmachten heeft bij 17 verzekeraars, waardoor MZA in staat is om aanvragen voor verzekeringen zelf te behandelen, te accepteren en claims te verwerken. Hierdoor kunnen klanten snel en efficiënt worden bediend. MZA zal ook interessante verzekeringspakketten kunnen samenstellen, met naadloze aansluiting van verzekeringen van verschillende aanbieders tegen aantrekkelijke premies en met pakketkortingen.

Aanbevolen artikelen ⤵️

6/8/2022

Kröller Boom en Herenvest Corporate fuseren

Lees meer
7/15/2022

Montae & Partners en Söderberg & Partners voeren wetenschappelijk onderzoek uit naar invulling open norm keuzebegeleiding

Lees meer
1/18/2022

Rivez en Zuiderhuis: samen verder als één van de krachtigste assurantiebedrijven van Zuidoost-Nederland

Lees meer
1/18/2022

Söderberg & Partners verwelkomt MZA bij de familie

Lees meer
6/27/2023

Söderberg & Partners haalt nieuw kapitaal op voor verdere internationale expansie

Lees meer
1/5/2023

Scharenborg bedrijfsverzekeraars neemt strategische deelname in Aastad Adviesgroep

Lees meer