De Heer versterkt Söderberg & Partners in regio Haarlem

‘’Toen ik moest nadenken over de toekomst van ons kantoor, dacht ik vaak terug aan het ondernemerschap van Hans. Ik was op zoek naar een strategische partner die onze geschiedenis en karakter waardeert. [...] Het voelt dan ook als een eer om ons aan te kunnen sluiten bij Söderberg & Partners, een partner die ons DNA begrijpt.’’
Bas Engelenberg
De Heer versterkt Söderberg & Partners in regio Haarlem

Het Haarlemse kantoor de Heer & Partners sluit zich aan bij het netwerk van Söderberg & Partners Nederland. Eigenaar Bas Engelenberg blijft actief binnen de onderneming en stoomt het bedrijf klaar voor de toekomst.

Vooruitkijken met een rijke geschiedenis

‘’Het verhaal van de Heer & Partners begint in 1961. In de beginjaren reed Hans de Heer op de fiets naar zijn klanten in de binnenstad van Haarlem. Dit was voor hem dé manier om in gesprek te komen met particulieren en te adviseren over hun verzekeringen.’’ vertelt Bas Engelenberg.

Engelenberg vervolgt: ‘’Toen ik moest nadenken over de toekomst van ons kantoor, dacht ik vaak terug aan het ondernemerschap van Hans. Ik was op zoek naar een strategische partner die onze geschiedenis en karakter waardeert. Voor onze zeer loyale medewerkers heb ik specifiek gezocht naar een partij die het personeel behoudt. Ook moest er ruimte zijn voor de volgende generatie vanuit ons eigen bedrijf. Het voelt dan ook als een eer om ons aan te kunnen sluiten bij Söderberg & Partners, een partner die ons DNA begrijpt.’’  

‘’De Heer & Partners adviseert in de kern relaties over particulier en zakelijke verzekeringen. Wij werken bijvoorbeeld voor een aantal grote franchiseorganisaties in Nederland. Bij nieuwe vestigingen, veelal boekwinkels, gaan wij nog steeds persoonlijk langs om deze ondernemers beter te leren kennen. Dit doen wij door heel Nederland. Verder heeft de Heer & Partners een sterke regionale hypotheekportefeuille.’’ sluit Engelenberg af.  

Samenwerking biedt ruimte voor focus

‘’De Heer & Partners heeft al tientallen jaren diverse volmachtaanstellingen. Door middel van een aanstaande samenwerking met het Centraal Volmachtbedrijf (CVB) krijgen de adviseurs niet alleen toegang tot extra producten, maar houden ze door de ondersteuning bij administratieve processen ook meer tijd over voor de klant. Door deze stappen te zetten scheppen we samen met Bas Engelenberg en de rest van het management ruimte om vooruit te kijken en focus aan te brengen op verdere groei.’’ vertelt Coen Mom (director S&P Non-Life).  

Onder voorbehoud van goedkeuring AFM.

Aanbevolen artikelen ⤵️

9/11/2023

Rodenhuis financiële dienstverleners wordt MZA

Lees meer
11/15/2022

Herenvest Groep neemt belang in L&M Adviesgroep

Lees meer
1/28/2022

Van Loon groeit in regio Breda

Lees meer
4/8/2022

Strategisch partnership tussen Proud Experts en Söderberg & Partners

Lees meer
6/8/2022

Gaba sluit zich aan bij Söderberg & Partners

Lees meer
5/19/2022

Keuzebegeleiding voor pensioenuitvoerders | Oplossing voor uw pensioenfonds

Lees meer