Conceptbenefits geeft verdere invulling aan groeiambities met overname van Confidum Consultancy

Conceptbenefits geeft verdere invulling aan groeiambities met overname van Confidum Consultancy
Conceptbenefits, adviseur in verzekerbare arbeidsvoorwaarden voor MKB-bedrijven, neemt Confidum Consultancy over en vergroot daarmee haar bereik in het MKB-segment. Confidum ziet op haar beurt het samengaan als kans om haar aanpak, als onderdeel van Conceptbenefits, op grotere schaal uit te rollen.

Het in Barendrecht gevestigde Confidum focust zich op advies, beheer en communicatie op het gebied van pensioen. De relaties die Confidum Consultancy de afgelopen jaren heeft verworven in het MKB-segment zijn voor Conceptbenefits van grote waarde om volume te creëren en verder te kunnen investeren in innovatie. Om de gezamenlijke ambities vorm te geven is afgesproken dat Michel Visser, de oprichter van Confidum, nauw betrokken blijft bij de onderneming. De overname is onder voorbehoud van goedkeuring van de AFM. Met de overname zet Conceptbenefits een mooie stap in de invulling van haar bedieningsconcept voor de kleinzakelijke markt.

“Confidum heeft een bewezen trackrecord als het gaat om het inzetten van slimme technologie en het optimaliseren van processen rondom het servicen van verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Dat gaat ons helpen in het versnellen van onze 1 loket strategie voor MKB-ondernemingen en het bieden van excellente dienstverlening aan onze relaties”, aldus de oprichters van Conceptbenefits André Rog en Carlo Martina.

Over Conceptbenefits

Conceptbenefits is een nieuwe, innovatieve dienstverlener met een speciale focus op MKB-bedrijven. Het bedrijf ondersteunt MKB-bedrijven op alle terreinen rond verzekerbare arbeidsvoorwaarden. De missie is om MKB-bedrijven in staat te stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten. Dit door hen te helpen bij het optimaal inzetten van hun medewerkers door te zorgen voor financiële fitheid en een hoge baantevredenheid. In juni 2020 heeft Söderberg & Partners een minderheidsbelang genomen in Conceptbenefits. Hiermee is een partnership tot stand gekomen dat Conceptbenefits nog meer mogelijkheden geeft om onderscheidend te zijn naar haar relaties.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

André Rog, medeoprichter Conceptbenefits andre.rog@conceptbenefits.nl
Mobiele telefoon: +31 6 27 07 02 16

Carlo Martina, medeoprichter Conceptbenefits carlo.martina@conceptbenefits.nl
Mobiele telefoon: +31 6 26 22 22 03

Aanbevolen artikelen ⤵️

1/24/2022

Digitalisering, Partnerships en ambitie 2022

Lees meer
9/15/2023

Van Loon neemt strategische deelname in Rijswijks kantoor Schilder Zeker Plan

Lees meer
1/18/2022

Söderberg & Partners haalt € 250 miljoen op - Gericht op verdere uitbreiding in Nederland

Lees meer
4/28/2023

Pensioencommunicatie – ‘iRad geeft beeld van het totale financiële plaatje’

Lees meer
4/28/2023

Coen Mom treedt toe als Partner bij Söderberg & Partners Nederland

Lees meer
1/28/2022

Van Loon groeit in regio Breda

Lees meer