Blaak: Nieuwe generatie ziet kansen als Partner binnen het S&P netwerk

We delen de overtuiging dat het advieswerk lokaal moet blijven maar dat alles wat niet direct met de relatie in aanraking staat ook gecentraliseerd kan worden. Met Söderberg & Partners hebben we een professionele partner en zijn we klaar voor de toekomst.
Rick Wolbrink
Blaak: Nieuwe generatie ziet kansen als Partner binnen het S&P netwerk

Blaak Verzekeringen, gevestigd in Wijchen en Zetten, is met terugwerkende kracht per 1 januari Partner van Söderberg & Partners Nederland geworden. Roy van de Blaak draagt het stokje over aan de nieuwe algemeen directeur Rick Wolbrink.

Het financieel advieskantoor dat gevestigd is in Gelderland adviseert zakelijke en particuliere relaties op het gebied van verzekeringen, financiële planning, hypotheken en via de RegioBank formule ook bankzaken. Naast Rick Wolbrink zijn ook Christiaan Otten en Coen Groenen medeaandeelhouder geworden. Met het team van 14 collega’s gaan zij de slag om de lokale activiteiten verder te ontplooien.

Opvolging is kans voor nieuwe generatie ondernemers

Blaak Verzekeringen is daarmee een voorbeeld van een team jonge ondernemers die een succesvol advieskantoor verder kan laten groeien. Door de samenwerking met Söderberg & Partners ontstaan er nog meer kansen voor het team van Blaak. Zo krijgt het advieskantoor niet alleen toegang tot de services van het S&P Platform maar is het ook in staat lokale ondernemers aan zich binden met een eigen buy and build strategie.

‘’We delen de overtuiging dat het advieswerk lokaal moet blijven maar dat alles wat niet direct met de relatie in aanraking staat ook gecentraliseerd kan worden. Met Söderberg & Partners hebben we een professionele partner en zijn we klaar voor de toekomst. We hebben een sterke groeiambitie in onze regio waar we de komende jaren invulling aan gaan geven.’’ vertelt Rick Wolbrink.

Belang van lokaal talent

Vanuit Söderberg & Partners worden jonge ondernemers gesteund om te gaan ondernemen. Roland Goldman, CEO Söderberg & Partners Nederland, is sterk overtuigd van de belangrijke rol van het lokale talent: ‘’De toekomst en het succes van de lokale kantoren zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met talenten zoals Rick Wolbrink. We zien dat interne opvolging ook vaak de voorkeur heeft van uittredende ondernemers, zo draag je met een gerust hart je organisatie over. Door dit mogelijk te maken behouden we het ondernemerschap binnen ons netwerk en bieden we een grote groep tussenpersonen een passende oplossing. Dat is onze kracht.’’  

Aanbevolen artikelen ⤵️

3/2/2022

HEEX Consultancy van start

Lees meer
8/19/2022

De Heer versterkt Söderberg & Partners in regio Haarlem

Lees meer
1/18/2022

Söderberg & Partners verwerft aanmerkelijk belang in RIVEZ

Lees meer
1/18/2022

Conceptbenefits gaat verder groeien binnen netwerk van Söderberg & Partners

Lees meer
5/19/2022

Keuzebegeleiding voor pensioenuitvoerders | Oplossing voor uw pensioenfonds

Lees meer
11/15/2022

Herenvest Groep neemt belang in L&M Adviesgroep

Lees meer