Assurantiekantoor J. Hoeksema & Zn. wordt Van Campen & Dijkstra

Assurantiekantoor J. Hoeksema & Zn. wordt Van Campen & Dijkstra

Job Steenland, eigenaar van Van Campen & Dijkstra, is blij met deze overname. “Bert en Dina Hoeksema waren op zoek naar een partij om hun familiebedrijf over te nemen. Daarvoor zochten zij een organisatie met een basis in het noorden en een persoonlijke manier van zakendoen. Die hebben ze in ons gevonden.” “Het is ook een bijzondere overname, want het is geen dagelijkse kost dat we 91 jaar en drie generaties historie toevertrouwd krijgen om voort te zetten!” vertelt Job.

Nieuwe gezichten

Bij deze nieuwe stap van Van Campen & Dijkstra zijn echtpaar Wiebo en Ineke van der Schaaf gevraagd om vestigingsmanager te worden van deze twee kantoren. Wiebo was als zakelijk verzekeringsadviseur al werkzaam bij Van Campen & Dijkstra met een ‘mini-dependance’ in Marum. “De visie van Van Campen & Dijkstra is dat lokale kantoren altijd bemand moeten zijn door lokale gezichten. Het voelt vertrouwd, je spreekt letterlijk en figuurlijk dezelfde taal”, geeft Wiebo van der Schaaf aan.

“Ik ben geboren en getogen in Grootegast en samen met Ineke woon ik al heel wat jaren in Marum. Ik heb geen moment getwijfeld toen dit op ons pad kwam”, aldus Wiebo. Ineke vervolgt: “Vorig jaar heb ik mijn baan in de drogisterijbranche opgezegd, om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.”

En bekende gezichten

Bij Van Campen & Dijkstra is de particulier maar ook de ondernemer aan het goede adres voor het gehele pakket van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Want de RegioBank-functie blijft gewoon. Ineke en Wiebo bemannen de vestigingen in Grootegast en Marum met de bekende gezichten Bernard Hoekstra en Bert van der Velde, die met de overname mee zijn gegaan en in de nieuwe setting werkzaam blijven bij het bedrijf. Het team is uitgebreid met Niek Klasema, die al enige jaren hypotheekadviseur bij Van Campen & Dijkstra is.

Ineke zegt: “Er verandert eigenlijk helemaal niets voor de bestaande klanten. Ook wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank, zodat je nog steeds met je bankzaken bij ons langs kunt komen. Voor verzekeringen kun je terecht bij Wiebo, Bernard en Bert. En Niek helpt je graag met onafhankelijk hypotheekadvies. Alles onder één dak bij Van Campen & Dijkstra, een kantoor waar je gewoon even binnen kunt lopen”.

Lokale groeistrategie

Als organisatie is Van Campen & Dijkstra de afgelopen tijd fors gegroeid. “Wij doen dat op voorwaarde dat we via de lokale vestigingen kunnen werken,” aldus Job Steenland. “Ons bedrijf wordt dus groter, maar de dienstverlening blijft altijd kleinschalig. De klant ervaart een kleine lokale vestiging waar de deur open staat en waar mensen werken die in de regio woonachtig en bekend zijn. Als zelfstandig adviseur van RegioBank, de buurtzame bank, zijn we met inmiddels acht vestigingen altijd in de buurt van onze klant en bedienen we ze met ouderwets goede dienstverlening. En niet alleen op het gebied van bankzaken, ook kan je bij ons terecht voor verzekeren en hypotheken, als particuliere klant, maar ook als ondernemer.”

Vragen?

Was je klant van Assurantiekantoor J. Hoeksema en Zn. en wil je in contact komen met jouw vaste contactpersonen?

Je kunt hen op de volgende manier bereiken:

Vestiging Grootegast:
Telefoonnummer: 0594-614 555
Mail: grootegast@vancampendijkstra.nl

Vestiging Marum:
Telefoonnummer: 0594-644 121
Mail: marum@vancampendijkstra.nl

Uiteraard kun je ook gewoon de kantoren bezoeken, waar de koffie altijd klaar staat.

Aanbevolen artikelen ⤵️

9/15/2023

Summa Groep: Samen Levens Redden in Europa

Lees meer
11/20/2023

Eijgendaal & van Romondt gaat strategisch partnership aan met nieuwe aandeelhouder Söderberg & Partners

Lees meer
7/15/2022

Montae & Partners en Söderberg & Partners voeren wetenschappelijk onderzoek uit naar invulling open norm keuzebegeleiding

Lees meer
6/27/2023

Söderberg & Partners haalt nieuw kapitaal op voor verdere internationale expansie

Lees meer
1/18/2022

Söderberg & Partners haalt € 250 miljoen op - Gericht op verdere uitbreiding in Nederland

Lees meer
6/8/2022

Gaba sluit zich aan bij Söderberg & Partners

Lees meer