Van Loon groeit in regio Breda

Lees meer

Welkom bij Söderberg & Partners Nederland

Waar we in geloven

Wij zijn een financieel adviseur die gelooft in de waarde van anders denken en constant de traditionele manier van werken in onze branche toetst, verandert en ontwikkelt.

Wat we aanbieden

Met ons aanbod van vernieuwende oplossingen helpen onze Partners bedrijven en individuen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over zaken die hun financiën en leven beïnvloeden.

Wie we zijn

Söderberg & Partners is een Zweedse organisatie die is gestart in 2004 en die inmiddels is gegroeid tot een van de leidende spelers in de Nordics op het gebied van vermogensbeheer en biedt advies aan bedrijven, instellingen en particulieren.

Sinds 2017 zijn wij gevestigd in Nederland. Onze Partners in Nederland bieden advies op het gebied van pensioenen en zakelijke verzekeringen. Ons palet bevat ook een aantal digitale HR-tools in people management. Onze Partners zijn experts op veel gebieden en de adviseurs zijn ervaren en betrokken.

Onze Partners

De afgelopen jaren heeft Söderberg & Partners Nederland een uitgebreid portfolio opgebouwd van moderne software voor financieel advies en ondersteuning. Het portfolio wordt bovendien voortdurend uitgebreid, verbeterd en verder geïntegreerd. Bewezen technologie en concepten uit Zweden worden op maat gemaakt voor de Nederlandse markt en door onze Partners ingezet om klanten nog beter van dienst te zijn.

Actueel

Van Loon vergroot werkgebied met overname Blauw & Florijn
Lees meer >
Pensioencommunicatie – Roland Goldman (Söderberg): ‘iRad geeft beeld van het totale financiële plaatje’
Lees meer >
Van Loon groeit in regio Breda
Lees meer >