Partners

De afgelopen jaren heeft Söderberg & Partners Nederland een uitgebreid portfolio opgebouwd van moderne software voor financieel advies en ondersteuning. Het portfolio wordt bovendien voortdurend uitgebreid, verbeterd en verder geïntegreerd. Bewezen technologie en concepten uit Zweden worden op maat gemaakt voor de Nederlandse markt en door onze Partners ingezet om klanten nog beter van dienst te zijn.

VERZEKERINGEN | HYPOTHEKEN | PENSIOEN

MZA

MZA bestaat inmiddels ruim 40 jaar. In die veertig jaar is MZA uitgegroeid tot een kantoor met regionale dekking zonder de roots in Volendam te verliezen. Op gebied van financieel advies kunt u met al uw vragen bij MZA terecht. Zowel voor u privé als voor uw onderneming, de adviseurs van MZA staan elke dag weer voor u klaar. Met gedegen advies, een luisterend oor en ondersteuning bij schade.

Naar website van MZA
VERZEKERINGEN I HYPOTHEKEN I REGIOBANK

Van Campen & Dijkstra

Wij maken verzekeringen, hypotheken en financiële zaken eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. Wij adviseren; jij kiest. Van Campen & Dijkstra is alert op mogelijke risico’s die kunnen ontstaan, maar kunnen jou ook geruststellen met advies hoe die risico’s af te dekken. Wij zorgen ervoor dat je veilig en zeker bent. We kennen onze klanten en zijn er op gericht om hun verzekerings-, hypotheek- en financiële zaken zo goed mogelijk voor hen te regelen.

Naar de website van Van Campen & Dijkstra
VOLMACHT

Centraal Volmachtbedrijf

Centraal Volmachtbedrijf BV is het nieuwerwetse volmachtmodel. Dit houdt in dat CVB de bevoegdheid heeft gekregen om namens één of meerdere verzekeraars op te treden. De oorsprong ligt bij vier gerenommeerde volmachtkantoren, welke al sinds lange tijd hun sporen hebben verdiend in onze branche. Gezien de ontwikkelingen in “volmachtland” zijn wij van mening dat het verstandig is onze volmachtbedrijven anders in te richten. Er wordt steeds meer van volmachtbedrijven verlangd, met name vanuit (Europese) wet- en regelgeving. Het is voor (huis)volmachtbedrijven bijna onmogelijk geworden om aan alle gestelde eisen op het juiste kwalitatieve niveau tijdig te kunnen voldoen.

Naar website van Centraal Volmachtbedrijf
PENSIOEN | ZIEKTEVERZUIM | ARBEIDSONGESCHIKTHEID

Conceptbenefits

Met kennis over alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden zet Conceptbenefits zich in om MKB-bedrijven te laten opereren vanuit financiële fitheid. In het bezit van een uitgebreid netwerk, ervaring en marktdeskundigheid ondersteunt Conceptbenefits ondernemingen om een hoge baantevredenheid te kunnen (blijven) realiseren. Vanuit hun visie is het belangrijk dat bedrijven in staat zijn om zich te focussen op hun kernactiviteiten.

Naar website van Conceptbenefits
SCHADECLAIMS

EMS

EMS ondersteunt verzekeraars, makelaars en volmachtkantoren bij hun bedrijfsvoering met digitale claimsoplossingen. De kern van het aanbod is de door EMS ontwikkelde EMS Claimsengine®. EMS biedt haar klanten een efficiënte en volledig geautomatiseerde afhandeling van verzekeringsschadeclaims. Dit proces optimaliseert de gebruikerservaring voor de verzekerde en zorgt er tegelijkertijd voor dat schadebehandelaars zich kunnen richten op schades die meer persoonlijke aandacht verdienen.

Naar de website van EMS
HYPOTHEKEN I FINANCIERING

Expat Mortgages

Expat Mortgages helpt in Nederland wonende expats om zich hier thuis te laten voelen. De slogan is: Expat Mortgages makes you feel at home! Expat Mortgages doet dit door excellent, onafhankelijk hypotheekadvies voor de aankoop van de woning in Nederland. Dit kan de eigen woning of een beleggingspand van de expat zijn. Klanten, expats, waarderen de service van Expat Mortgages met 5 sterren op zowel Google als Facebook. Veel van haar expats kent Expat Mortgages via de multinationals voor wie zij InHouse presentaties verzorgt. Expat Mortgages heeft een groot netwerk van specialisten om zich heen verzameld en werkt graag met andere professionals samen. Expat Mortgages is vergelijkbaar met De Hypotheker….maar dan voor expats.

Naar website van Expat Mortgages
VOLMACHT I SCHADE- EN INKOMENSVERZEKERINGEN

Van der Fluit Assurantiën

Bij Van der Fluit bent u verzekerd van goed advies en de beste begeleiding op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Veel particulieren en ondernemers zien deze producten als een noodzakelijk kwaad en vinden het complexe materie. Wij nemen u graag bij hand om het juiste advies te geven, de beste oplossingen te bedenken en deze zonder zorgen uit te voeren.

Naar de website van Van der Fluit
CORPORATE RISK MANAGEMENT I LOGISTIEKE AANSPRAKELIJKHEID

Herenvest Corporate

Met een specialisatie voor de mid-corporate markt, staat onafhankelijk beursmakelaar in assurantiën Herenvest Corporate, voor gemak, gastvrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid. Welke strategische of operationele keuzes de ondernemer ook maakt, Herenvest Corporate verschaft hem inzicht in de gevolgen en risico’s die hieraan zijn verbonden. Zij geven advies over de manier waarop deze risico’s beperkt, verkleind of voorkomen kunnen worden. Voor de risico’s die de ondernemer uiteindelijk wenst over te dragen zoeken zij de juiste verzekeringsoplossing. Zo zorgen zij er voor dat er geen (onbewuste) continuïteitsbedreigende beslissingen worden genomen.

Naar de website van Herenvest Corporate
RISK MANAGEMENT I PENSIOENCOMMUNICATIE

Herenvest Groep

Met een specialisatie in de (middelgrote) bedrijfsmatige markt, staat onafhankelijk financieel advieskantoor Herenvest voor gemak, gastvrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid. Herenvest ondersteunt de ondernemer met financieel advies in zijn rol als risicodrager, werkgever en als mens. Adviesgebieden daarbij zijn bedrijfsmatige en privéverzekeringen, financiële planning en collectieve verzekerbare arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en arbeidsongeschiktheid.

Naar website van Herenvest Groep
VERZEKERINGEN | RISK MANAGEMENT | INSURANCE MANAGER

In-Staet

Aandacht en expertise, dat kenmerkt In-Staet. In-Staet is de risico adviseur gespecialiseerd in de keten van bouw en vastgoed dat verder kijkt dan het verzekeren alleen. In-Staet gelooft in duurzame samenwerkingen en biedt haar diensten in vrijwel alle fasen van integraal management. Volgens In-Staet hoeft advies in verzekeren en risicomanagement niet lastig te zijn. Praktijkgerichte oplossingen in eenvoudige taal maken samenwerkingen veel rendabeler.

Naar website van In-Staet
HUMAN CAPITAL | CORPORATE RISK MANAGEMENT

Kröller Boom

Kröller Boom is actief voor (mid) corporate ondernemingen al of niet met een internationale footprint en onderscheidend door connectiviteit, services en technologie. De belangrijkste industrieën waar Kröller Boom actief in is zijn industrie, foodsector, groothandel, retail, zakelijke dienstverlening, IT, Media en detachering. Daarnaast Is Kröller Boom de verzekeringspartner voor Private Equity bedrijven door middel van diensten en producten rondom transacties (DD, VDD, W&I Insurances) en het regelen van verzekeringsprogramma’s (Carve Out, Buy & Build, MBO ed).

Naar website van Kröller Boom
VOLMACHT I SCHADE- EN INKOMENSVERZEKERINGEN

Van Loon

Wij zijn een volmachtkantoor. Wij zijn opgericht met als doel om zelf verzekeringsoplossingen te creëren voor de relaties van ons eigen assurantiebedrijf en die van onze subagenten op het gebied van schadeverzekeringen.

Naar de website van Van Loon
PENSIOEN | ZORG & ARBEIDSONGESCHIKTHEID | INTERNATIONALE ARBEIDSMOBILITEIT

Montae & Partners

Montae & Partners is een toonaangevend adviseur van pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. In de positionering van M&P zijn oplossingsgerichtheid, onafhankelijkheid, innovatie en duidelijkheid belangrijke termen. Als erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit zet M&P zich in om de arbeidsvoorwaarden tot een betrouwbare fundering te maken voor alle betrokkenen.

Naar website van Montae & Partners
VERZEKERINGEN | VASTGOED | HYPOTHEKEN

Rivez

Rivez is actief op meerdere terreinen waaronder advisering op verzekeringsgebied aan woningcorporaties, professionele vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Het bedrijf opereert vanuit een goede samenwerking met de meeste Nederlandse en buitenlandse verzekeraars maar ook via de Nederlandse Assurantiebeurs voor het verzekeren van zwaardere risico's. Als pionier op de verzekeringsmarkt jaagt Rivez haar groeiambitie in Zuid-Nederland na.

Naar website van Rivez
VOLMACHT I VERZEKERINGEN

Scharenborg Bedrijfsverzekeraars

Bij Scharenborg bedrijfsverzekeraars hebben wij de juiste specialisten die u op de juiste koers kunnen zetten. Want succesvol ondernemen is het nemen van risico’s en met kennis van deze risico’s weet u precies of deze wel of niet gedragen kunnen worden. Zo kunt u zonder problemen zeker ondernemen! Als gevolmachtigde van een groot aantal vooraanstaande verzekeraars nemen wij voor u, als ondernemer of als particulier, het heft in handen. Betrokken, innovatief, deskundig en enthousiast; dat zijn de adviseurs van Scharenborg bedrijfsverzekeraars.

Naar website van Scharenborg
SERVICE PROVIDER

De Waerdse Assuradeuren

De Waerdse assuradeuren is een volmachtbedrijf/serviceprovider dat met intermediairs een intensieve samenwerking aangaat waarin het haar pijlen richt op persoonlijke aandacht en service op maat. Vanuit de visie van De Waerdse moeten klanten zelf kunnen kiezen hoe de samenwerking eruit komt te zien. Deze aanpak stelt intermediairs in staat om hun bestaande portefeuille te behouden en uit te breiden. Hiermee staat De Waerdse in de top middelgrote volmachtbedrijven van Nederland.

Naar de website de Waerdse
VERZEKERINGEN | HYPOTHEKEN | FINANCIËLE PLANNING & PENSIOEN

Wil Stoop Assurantiën

Wil Stoop Assurantiën focust zowel op de particuliere- als de zakelijke markt als het gaat om verzekeringen. Alle verzekeringen onder één dak, dat is het onderscheidend vermogen van Wil Stoop. In het kader van een gemoedelijk familiebedrijf verkrijgen relaties persoonlijke aandacht en worden deze gekoesterd. Daarnaast kijkt Wil Stoop naar de toekomst om met investeringen in mensen en middelen de dienstverlening verder te optimaliseren en vooruitstrevend in verzekeringen te blijven.

Naar website van Wil Stoop Assurantiën
VOLMACHT I VERZEKERINGEN

Zekerheuts

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u. In onze kantoren in Nuth, Landgraaf, Brunssum en Born maken wij werk van goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid bekeken wat de best passende oplossing is voor uw wensen.Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Onze adviseurs houden hun kennis voortdurend actueel; regelmatig zitten de adviseurs van zekerheuts achter de studieboeken om u van goed advies te kunnen blijven voorzien. Zo krijgt u gegarandeerd een weloverwogen advies.

Naar website van Zekerheuts

Partner worden?

Kom in contact met ons