Ondernemend en vol ambitie

Ons netwerk aan partners

De afgelopen jaren heeft Söderberg & Partners Nederland een uitgebreid portfolio opgebouwd van moderne software voor financieel advies en ondersteuning. Het portfolio wordt bovendien voortdurend uitgebreid, verbeterd en verder geïntegreerd. Bewezen technologie en concepten uit Zweden worden op maat gemaakt voor de Nederlandse markt en door onze Partners ingezet om klanten nog beter van dienst te zijn.

INTERMEDIAIRS | SCHADEBEHANDELING | VOLMACHT

Acura

Onze focus richt zich op het ontzorgen van u als ondernemer. Daarin gooien wij het bewust over een andere boeg. U haalt ongetwijfeld voldoening uit contacten met relaties, echter ondernemen heeft ook een schaduwzijde. Aan dure computerprogramma’s of administratieve rompslomp heeft u waarschijnlijk een broertje dood. Precies op dat vlak ligt ons onderscheidende vermogen. Wij leveren u een totaalpakket aan oplossingen, waarbij wij alles in huis hebben om het u gemakkelijk te maken. Van gebruiksvriendelijke webbased assurantiesoftware tot abonnementen op websites, mail- en telefoonservice.

Naar de website van Acura
VERZUIM |  ARBEIDSONGESCHIKTHEID

Advance

We ondersteunen werkgevers op organisatieniveau bij het opstellen van beleid, processen en communicatie rond verzuim en arbeidsongeschiktheid. Op individuele dossiers ondersteunen wij bij het begeleiden en re-integreren van de zieke en / of arbeidsongeschikte werknemers. Met kennis van zowel publieke als private regelingen. Alles met als doel onnodige kosten voor de werkgever te vermijden. Ons uitgangspunt is dat de werkgever een overzicht heeft en alles is geregeld om uitval onder medewerkers te voorkomen.

Naar de website van Advance
PENSIOEN | INKOMEN

APS

APS Pensioen- en Inkomensteam is hét adviesbureau voor al uw pensioen- en inkomensvraagstukken. Naast het advies dat zij geven, beheren zij ook pensioen- en inkomensregelingen. Zij werken uitsluitend met specialisten die op basis van jarenlange ervaring en kennis hun vak verstaan. Het doel dat zij hebben is om u volledig te ontzorgen zodat u tijd heeft om te ondernemen. Op die manier maken zij pensioen en inkomen helder voor nu en later.

Naar de website van APS
VERZEKERINGEN | HYPOTHEKEN | REGIOBANK

Van Campen & Dijkstra

Wij maken verzekeringen, hypotheken en financiële zaken eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. Wij adviseren; jij kiest. Van Campen & Dijkstra is alert op mogelijke risico’s die kunnen ontstaan, maar kunnen jou ook geruststellen met advies hoe die risico’s af te dekken. Wij zorgen ervoor dat je veilig en zeker bent. We kennen onze klanten en zijn er op gericht om hun verzekerings-, hypotheek- en financiële zaken zo goed mogelijk voor hen te regelen.

Naar de website van Van Campen & Dijkstra
VOLMACHT

Centraal Volmachtbedrijf

Centraal Volmachtbedrijf BV is het nieuwerwetse volmachtmodel. Dit houdt in dat CVB de bevoegdheid heeft gekregen om namens één of meerdere verzekeraars op te treden. De oorsprong ligt bij vier gerenommeerde volmachtkantoren, welke al sinds lange tijd hun sporen hebben verdiend in onze branche. Gezien de ontwikkelingen in “volmachtland” zijn wij van mening dat het verstandig is onze volmachtbedrijven anders in te richten. Er wordt steeds meer van volmachtbedrijven verlangd, met name vanuit (Europese) wet- en regelgeving. Het is voor (huis)volmachtbedrijven bijna onmogelijk geworden om aan alle gestelde eisen op het juiste kwalitatieve niveau tijdig te kunnen voldoen.

Naar de website van Centraal Volmachtbedrijf
PENSIOEN | ZIEKTEVERZUIM | ARBEIDSONGESCHIKTHEID

Conceptbenefits

Met kennis over alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden zet Conceptbenefits zich in om MKB-bedrijven te laten opereren vanuit financiële fitheid. In het bezit van een uitgebreid netwerk, ervaring en marktdeskundigheid ondersteunt Conceptbenefits ondernemingen om een hoge baantevredenheid te kunnen (blijven) realiseren. Vanuit hun visie is het belangrijk dat bedrijven in staat zijn om zich te focussen op hun kernactiviteiten.

Naar de website van Conceptbenefits
VERZEKERBARE ARBEIDSVOORWAARDEN

Confidum

Confidum Consultancy B.V. houdt zich bezig met advies, beheer en communicatie op het gebied van pensioen. Wij adviseren en begeleiden ondernemers, directeur-grootaandeelhouders (DGA's) en bedrijven bij o.a. het opstellen en/of implementeren van individuele of collectieve pensioens- en inkomensvoorzieningen. Ook ondersteunen wij accountants op het gebied van eigen beheer-constructies versus verzekeren voor de DGA. Daarnaast coachen en begeleiden wij de betrokken leidinggevenden en medewerkers binnen deze bedrijven.

Naar de website van Confidum
SCHADECLAIMS

EMS

EMS ondersteunt verzekeraars, makelaars en volmachtkantoren bij hun bedrijfsvoering met digitale claimsoplossingen. De kern van het aanbod is de door EMS ontwikkelde EMS Claimsengine®. EMS biedt haar klanten een efficiënte en volledig geautomatiseerde afhandeling van verzekeringsschadeclaims. Dit proces optimaliseert de gebruikerservaring voor de verzekerde en zorgt er tegelijkertijd voor dat schadebehandelaars zich kunnen richten op schades die meer persoonlijke aandacht verdienen.

Naar de website van EMS
HYPOTHEKEN I FINANCIERING

Expat Mortgages

Expat Mortgages helpt in Nederland wonende expats om zich hier thuis te laten voelen. De slogan is: Expat Mortgages makes you feel at home! Expat Mortgages doet dit door excellent, onafhankelijk hypotheekadvies voor de aankoop van de woning in Nederland. Dit kan de eigen woning of een beleggingspand van de expat zijn. Klanten, expats, waarderen de service van Expat Mortgages met 5 sterren op zowel Google als Facebook. Veel van haar expats kent Expat Mortgages via de multinationals voor wie zij InHouse presentaties verzorgt. Expat Mortgages heeft een groot netwerk van specialisten om zich heen verzameld en werkt graag met andere professionals samen. Expat Mortgages is vergelijkbaar met De Hypotheker….maar dan voor expats.

Naar de website van Expat Mortgages
VOLMACHT I SCHADE- EN INKOMENSVERZEKERINGEN

Van der Fluit Assurantiën

Bij Van der Fluit bent u verzekerd van goed advies en de beste begeleiding op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Veel particulieren en ondernemers zien deze producten als een noodzakelijk kwaad en vinden het complexe materie. Wij nemen u graag bij hand om het juiste advies te geven, de beste oplossingen te bedenken en deze zonder zorgen uit te voeren.

Naar de website van Van der Fluit
HYPOTHEKEN I VERZEKERINGEN

GABA Verzekeringen

GABA zelf is een onafhankelijke financiële dienstverlener sinds 1938. Hoewel we inmiddels uit een team van 37 enthousiaste collega’s bestaan, beschouwen we onszelf nog steeds als een familiebedrijf. Wij hechten grote waarde aan een doeners-mentaliteit en betrokkenheid waarbij onze klant centraal staat.
Van een eenvoudige old timer verzekering tot een complex pensioenadvies, van de verkoop van uw huis tot een op maat gesneden hypotheek, bij ons vindt u alles onder één dak

Naar de website van GABA Verzekeringen
CORPORATE RISK MANAGEMENT I LOGISTIEKE AANSPRAKELIJKHEID

Herenvest Corporate

Met een specialisatie voor de mid-corporate markt, staat onafhankelijk beursmakelaar in assurantiën Herenvest Corporate, voor gemak, gastvrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid. Welke strategische of operationele keuzes de ondernemer ook maakt, Herenvest Corporate verschaft hem inzicht in de gevolgen en risico’s die hieraan zijn verbonden. Zij geven advies over de manier waarop deze risico’s beperkt, verkleind of voorkomen kunnen worden. Voor de risico’s die de ondernemer uiteindelijk wenst over te dragen zoeken zij de juiste verzekeringsoplossing. Zo zorgen zij er voor dat er geen (onbewuste) continuïteitsbedreigende beslissingen worden genomen.

Naar de website van Herenvest Corporate
RISK MANAGEMENT I PENSIOENCOMMUNICATIE

Herenvest Groep

Met een specialisatie in de (middelgrote) bedrijfsmatige markt, staat onafhankelijk financieel advieskantoor Herenvest voor gemak, gastvrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid. Herenvest ondersteunt de ondernemer met financieel advies in zijn rol als risicodrager, werkgever en als mens. Adviesgebieden daarbij zijn bedrijfsmatige en privéverzekeringen, financiële planning en collectieve verzekerbare arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en arbeidsongeschiktheid.

Naar de website van Herenvest Groep
VERZEKERINGEN | RISK MANAGEMENT | INSURANCE MANAGER

In-Staet

Aandacht en expertise, dat kenmerkt In-Staet. In-Staet is de risico adviseur gespecialiseerd in de keten van bouw en vastgoed dat verder kijkt dan het verzekeren alleen. In-Staet gelooft in duurzame samenwerkingen en biedt haar diensten in vrijwel alle fasen van integraal management. Volgens In-Staet hoeft advies in verzekeren en risicomanagement niet lastig te zijn. Praktijkgerichte oplossingen in eenvoudige taal maken samenwerkingen veel rendabeler.

Naar de website van In-Staet
VERZUIM I DUURZAMEN INZETBAARHEID

Inside Case Management

Wij zijn dé onafhankelijke organisatieadviseur op het gebied van verzuiminfrastructuur en kostenreductie van de geldstromen in sociale zekerheid. Door 100% onafhankelijk te zijn garanderen wij voor u de cruciale randvoorwaarde om zuivere adviezen te geven zonder enige vorm van belangenverstrengeling. Daarom adviseren en bemiddelen wij niet in verzekeringen en voeren wij geen arbodiensttaken uit. Daardoor kunnen wij kritisch uw providerboog beoordelen en adviezen geven ter verbetering.

Naar de website van Inside Case Management
HUMAN CAPITAL | CORPORATE RISK MANAGEMENT

Kröller Boom

Kröller Boom is actief voor (mid) corporate ondernemingen al of niet met een internationale footprint en onderscheidend door connectiviteit, services en technologie. De belangrijkste industrieën waar Kröller Boom actief in is zijn industrie, foodsector, groothandel, retail, zakelijke dienstverlening, IT, Media en detachering. Daarnaast Is Kröller Boom de verzekeringspartner voor Private Equity bedrijven door middel van diensten en producten rondom transacties (DD, VDD, W&I Insurances) en het regelen van verzekeringsprogramma’s (Carve Out, Buy & Build, MBO ed).

Naar de website van Kröller Boom
VOLMACHT I SCHADE- EN INKOMENSVERZEKERINGEN

Van Loon

Wij zijn een volmachtkantoor. Wij zijn opgericht met als doel om zelf verzekeringsoplossingen te creëren voor de relaties van ons eigen assurantiebedrijf en die van onze subagenten op het gebied van schadeverzekeringen.

Naar de website van Van Loon
VERZEKERINGEN | HYPOTHEKEN | PENSIOEN

Molenaar & Zwarthoed

MZA bestaat inmiddels ruim 40 jaar. In die veertig jaar is MZA uitgegroeid tot een kantoor met regionale dekking zonder de roots in Volendam te verliezen. Op gebied van financieel advies kunt u met al uw vragen bij MZA terecht. Zowel voor u privé als voor uw onderneming, de adviseurs van MZA staan elke dag weer voor u klaar. Met gedegen advies, een luisterend oor en ondersteuning bij schade.

Naar de website van MZA
PENSIOEN | ZORG & ARBEIDSONGESCHIKTHEID | INTERNATIONALE ARBEIDSMOBILITEIT

Montae & Partners

Montae & Partners is een toonaangevend adviseur van pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. In de positionering van M&P zijn oplossingsgerichtheid, onafhankelijkheid, innovatie en duidelijkheid belangrijke termen. Als erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit zet M&P zich in om de arbeidsvoorwaarden tot een betrouwbare fundering te maken voor alle betrokkenen.

Naar de website van Montae & Partners
PENSIOEN | VERZEKEREN | HYPOTHEKEN | COMPLIANCE

Proud Experts

Proud Experts brengt als bewezen business partner van financieel dienstverleners oplossingen die leiden tot flexibilisering, efficiency en verbetering van processen en klantreizen. We combineren 20 jaar ervaring in de sector met een samenwerkingsmodel dat zorgt voor behoud en gezamenlijke uitbouw van kennis en expertise.

Naar de website van Proud Experts
RECRUITMENT

Proud Talents

Proud Talents verbindt professionals, met elkaar en met opdrachtgevers. Nieuw talent met gevestigde opdrachtgevers, ervaren experts met start-ups en alles daartussenin. Voor alle personeelsvraagstukken denken wij mee in oplossingen. Voor onze talenten faciliteren we groei en bereiken we samen een passend en uitdagend carrièreperspectief. Wij geven professionals de aandacht die ze verdienen.

Naar de website van Proud Talents
VERZEKERINGEN | VASTGOED | HYPOTHEKEN

Rivez

Rivez is actief op meerdere terreinen waaronder advisering op verzekeringsgebied aan woningcorporaties, professionele vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Het bedrijf opereert vanuit een goede samenwerking met de meeste Nederlandse en buitenlandse verzekeraars maar ook via de Nederlandse Assurantiebeurs voor het verzekeren van zwaardere risico's. Als pionier op de verzekeringsmarkt jaagt Rivez haar groeiambitie in Zuid-Nederland na.

Naar de website van Rivez
VOLMACHT I VERZEKERINGEN

Scharenborg Bedrijfsverzekeraars

Bij Scharenborg bedrijfsverzekeraars hebben wij de juiste specialisten die u op de juiste koers kunnen zetten. Want succesvol ondernemen is het nemen van risico’s en met kennis van deze risico’s weet u precies of deze wel of niet gedragen kunnen worden. Zo kunt u zonder problemen zeker ondernemen! Als gevolmachtigde van een groot aantal vooraanstaande verzekeraars nemen wij voor u, als ondernemer of als particulier, het heft in handen. Betrokken, innovatief, deskundig en enthousiast; dat zijn de adviseurs van Scharenborg bedrijfsverzekeraars.

Naar de website van Scharenborg
VERZEKERINGEN | REGIOBANK | HYPOTHEKEN | PENSIOEN

Summa Groep

Summa Adviesgroep biedt een uitgebreide dienstverlening aan op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken, financiële planning, advies en meer. Daarnaast is Summa zelfstandig adviseur van RegioBank. De klant centraal en werken aan langdurige relaties, dat kenmerkt de werkwijze van Summa

Naar de website van Summa Groep
SERVICEPROVIDER

De Waerdse Assuradeuren

De Waerdse assuradeuren is een volmachtbedrijf/serviceprovider dat met intermediairs een intensieve samenwerking aangaat waarin het haar pijlen richt op persoonlijke aandacht en service op maat. Vanuit de visie van De Waerdse moeten klanten zelf kunnen kiezen hoe de samenwerking eruit komt te zien. Deze aanpak stelt intermediairs in staat om hun bestaande portefeuille te behouden en uit te breiden. Hiermee staat De Waerdse in de top middelgrote volmachtbedrijven van Nederland.

Naar de website van De Waerdse
VERZEKERINGEN | HYPOTHEKEN | FINANCIËLE PLANNING & PENSIOEN

Wil Stoop Assurantiën

Wil Stoop Assurantiën focust zowel op de particuliere- als de zakelijke markt als het gaat om verzekeringen. Alle verzekeringen onder één dak, dat is het onderscheidend vermogen van Wil Stoop. In het kader van een gemoedelijk familiebedrijf verkrijgen relaties persoonlijke aandacht en worden deze gekoesterd. Daarnaast kijkt Wil Stoop naar de toekomst om met investeringen in mensen en middelen de dienstverlening verder te optimaliseren en vooruitstrevend in verzekeringen te blijven.

Naar de website van Wil Stoop Assurantiën
VOLMACHT I VERZEKERINGEN

Zekerheuts

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u. In onze kantoren in Nuth, Landgraaf, Brunssum en Born maken wij werk van goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid bekeken wat de best passende oplossing is voor uw wensen.Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Onze adviseurs houden hun kennis voortdurend actueel; regelmatig zitten de adviseurs van zekerheuts achter de studieboeken om u van goed advies te kunnen blijven voorzien. Zo krijgt u gegarandeerd een weloverwogen advies.

Naar de website van Zekerheuts