Organisatie

Visie & Waarden

De visie van Söderberg & Partner is om vandaag proactief te werken, zodat u morgen een veiliger en rijker leven zult leiden. Om dit mogelijk te maken, steunt ons werk op een fundament van waarde waar persoonlijke aandacht, grondige analyse en openheid de hoekstenen zijn. Dit betekent dat u als klant toegang heeft tot de volledige marktoplossingen en controle heeft over uw risico's, altijd op basis van uw specifieke situatie.

Lees meer

Zo werken we

Individuen en organisaties moeten, in een continu veranderende wereld, steeds meer zelf verantwoordelijkheid gaan nemen over hun financiën en verzekeringen. Söderberg & Partners helpt op een toegankelijke manier samen met een netwerk van ervaren experts en ondernemende Partners onze klanten meer grip op (financiële) risico’s te krijgen.

Lees meer

Onze geschiedenis

Söderberg & Partners werd opgericht in 2004 toen een kern van negen analisten, onder leiding van CEO Gustaf Rentzhog, een van de belangrijkste financiële bedrijven in de Scandinavische regio verliet. De oorspronkelijke negen analisten zijn uitgegroeid tot 2.200 medewerkers in zeven landen. De allereerste bedrijfstak was pensioenadvies, op de voet gevolgd door de non-profitsector. Sindsdien zijn er steeds meer bedrijfstakken ontstaan. De analyse-afdeling is gegroeid en verbreed tot verschillende nieuwe gebieden, en Söderberg & Partners is vandaag een van de toonaangevende adviseurs en bemiddelaars van verzekeringen en financiële producten in Zweden.

Lees meer

Samenwerken met

Veel van de adviseurs van Söderberg & Partner zijn zelfstandigen die in het kader van onze groep opereren. Een aantal van hen had voorheen een eigen, onafhankelijk bedrijf of was in dienst van een bedrijf dat ervoor koos om bij ons te horen.

Lees meer