Gaba sluit zich aan bij Söderberg & Partners

Gaba sluit zich aan bij Söderberg & Partners

Gaba sluit zich aan bij het netwerk van Söderberg & Partners. Het assurantiekantoor kiest voor het strategische Partnership om de administratie te vereenvoudigen, de toegang tot centrale services en het Centraal Volmachtbedrijf.  

Gaba is een half jaar geleden toegetreden tot het netwerk en direct gestart met een eigen co-volmacht. ‘’We voelen eindelijk lucht om onze klanten weer echt centraal te zetten. Zoals veel andere kantoren zijn we afgelopen jaren veel tijd en energie kwijt aan administratie en compliance. Met de support en services van Söderberg & Partners en het Centraal Volmacht Bedrijf kunnen we de aandacht daadwerkelijk beter verdelen. We zijn nu geen administratiekantoor meer maar écht een assurantiekantoor.’’ Vertelt Constantijn Jakobs, directeur-eigenaar Gaba.

Ervaring binnen het netwerk

‘’Ik spreek veel met andere Partners. Omdat ik zelf als ondernemer aan het roer blijf staan is het delen van expertise en ervaringen enorm waardevol. We voelen ons gesteund in het ondernemen. We willen dat onze collega’s zich bezig kunnen houden met hetgeen waar ze passie voor hebben, relaties adviseren. Doordat we de administratie vereenvoudigen én toegang hebben tot de volmacht voelt onze binnen- en buitendienst zich ook gesterkt, dat is enorm waardevol in meerdere opzichten.’’ Vertelt Jakobs.  

Landelijke dekking vergroot

Söderberg & Partners streeft naar een landelijke dekking met lokale en regionale kantoren. Coen Mom, director Non-Life Söderberg & Partners, is blij met de samenwerking in Gelderland. ‘’Gelderland was nog een witte vlek in onze landelijke dekking. Gaba bestaat volgend jaar 85 jaar en is met drie vestigingen een gevestigde naam in de regio, dat is een solide basis om door te groeien. We ondersteunen Constantijn en het team zodat zij zoals onze andere partners ook succesvol invulling geven aan onze gezamenlijke groeistrategie.’’

Aanbevolen artikelen ⤵️

3/8/2022

Söderberg & Partners heeft een minderheidsbelang genomen in Herenvest Groep

Lees meer
8/19/2022

De Heer versterkt Söderberg & Partners in regio Haarlem

Lees meer
9/15/2023

Summa Groep: Samen Levens Redden in Europa

Lees meer
6/8/2022

Kröller Boom en Herenvest Corporate fuseren

Lees meer
8/9/2022

Guell Assuradeuren: nieuwe co-volmacht binnen Het Centraal Volmachtbedrijf

Lees meer
4/28/2023

Coen Mom treedt toe als Partner bij Söderberg & Partners Nederland

Lees meer