Sales marketeer

Heb jij ruime ervaring als sales marketeer? Ben jij de brug van de organisatie voor het volledig benutten van ons groeipotentieel? Als sales marketeer ben jij voor ons van onschatbare waarde. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder.

Solliciteren
Söderberg & Partners logo

Sales marketeer

Jouw baan

Jouw impact als sales marketeer

Wij zoeken een ambitieuze en ondernemende marketeer. In deze rol ben jij de belangrijke schakel van de organisatie Kröller Boom Groep, een partner van Söderberg & Partners Nederland, gevestigd in Amersfoort. Je maakt de vertaalslag van de organisatie en zet deze om in meer naamsbekendheid en online zichtbaarheid bij de juiste doelgroepen.

Als organisatie excelleert Kröller Boom in een branche specifieke markt: financieel risicomanagement voor werkgevers. Je kan hierbij denken aan de inzet van maatwerk verzekeringsoplossingen, preventieve maatregelen en het betrekken van de benodigde expertise voor human capital en riskmanagement vraagstukken. Kröller Boom behoort tot de grotere verzekeringsmakelaars in Nederland en is actief in de advisering van MID-corporate internationale ondernemingen en in Private Equitty ondernemingen wat betreft activiteiten rond aan- en verkooptransacties.

Wij willen het Kröller Boom merk nog sterker neerzetten bij de bestaande en toekomstige relaties. Het is de bedoeling dat wij ons groeipotentieel volledig benutten. Daarom zijn wij op zoek naar een gedreven collega die graag de handen uit de mouwen steekt. Jouw rol is het opvolgen en vergroten van de marketinguitingen die gerelateerd zijn aan de salesactiviteiten. Kortom, je bent voor ons van cruciaal belang. Wij hebben een speciaal accountmanagementteam en jij bent hier dus een belangrijke sparringpartner voor. Dit zijn in de kern de belangrijke marketingactiviteiten waar je aan kan denken:

 • Brand Building voor specifieke doelgroepen in ons markt. Je hebt hierbij beschikking tot de middelen die daarvoor nodig zijn, zoals sponsering, aanwezigheid bij congressen en meer publiciteit;
 • Building Image. Oftewel het laden van het juiste imago bij de relaties. Dit kan via meerdere kanalen, zoals social media en nieuwsbrieven;
 • Je rapporteert direct aan de Algemeen Directeur en hij is jouw sparringpartner om de organisatie naar een volgend niveau te tillen;
 • Creëren van meer traffic en het introduceren van nieuwe proposities bij onze doelgroepen;
 • In samenwerking met jouw collega’s zorg je ervoor dat de relaties om worden getoverd in ambassadeurs.

Jij bent dus in de lead om campagnes te ontwikkelen die aansluiten op ons groeipotentieel, zodat we samen onze doelen bereiken. Je wordt in deze functie ook onderdeel van het marketingteam van Söderberg & Partners. Söderberg & Partners is een investeringsmaatschappij met een grote affiniteit in de verzekeringsdistributie markt en is mede-eigendom van ongeveer 26 kantoren in Nederland waaronder een strategisch belang in Kröller Boom.

Wie zoeken wij?

Je bent een gedreven, energieke persoonlijkheid die mee wil bouwen aan de toekomst van Kröller Boom. Jouw creativiteit, volhardendheid en grote mate van geïnteresseerdheid in de financiële aspecten van MID-corporate Nederland spelen een grote rol.

Daarnaast breng je het volgende mee: 

 • Een relevante en afgeronde HBO- of WO-opleiding; richting Marketing, Sales;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie als marketeer met een directie aansluiting van sales activiteiten;
 • Kennis of interesse in de financiële dienstverlening en producten, dit zorgt voor een vliegende start;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met brand building;
 • Als doorzetter weet je de pace hoog te houden en kan je schakelen op meerdere niveaus, daarbij maken we ook graag gebruik van jouw creatieve kijk op ons vakgebied;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende functie in een dynamische (internationale) werkomgeving met veel mogelijkheden om mee te groeien in ons bedrijf. Je werkt samen in een team van enthousiaste, gedreven collega’s en ondernemers. Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden (w.o. pensioenregeling, bonusregeling en reiskostenvergoeding) ontvang je een marktconform salaris welke afhankelijk is van opleiding en ervaring. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij je werk goed kunt doen en ontvang je een laptop en iPhone van de zaak. We stimuleren een gezonde balans tussen werk en privé en omdat we zelfstandig werken belangrijk vinden, heb je de mogelijkheid om flexibel én vanuit huis te werken.

Over Söderberg & Partners

Söderberg & Partners is een financieel adviesorganisatie dat snelgroeiend de Nederlandse markt verovert met de gerichte ambitie om één van de grootste financiële adviesbedrijven in Europa te worden. Dit doen we vanuit onze missie: Financieel advies toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen! Ons bedrijf is ontstaan in Zweden en inmiddels ook gevestigd in Noorwegen, Finland, Denemarken en Nederland.

De Söderberg & Partners Group levert adviesdiensten op het gebied van pensioenen, verzekeringen, hypotheken en vermogensbeheer aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Samen met ons team van enthousiaste professionals in Nederland werken we in een internationale omgeving samen om het bedrijf verder uit te bouwen, en niet onverdienstelijk. De jaarlijkse netto-omzet in Nederland bedraagt EUR 150 miljoen en de wereldwijde groepsomzet ligt boven de EUR 600 miljoen.

We realiseren onze groei door succesvolle pensioen- en verzekeringsadviseurs en adviesbureaus aan ons bestaande (partner)netwerk te verbinden en een intensieve samenwerking op te bouwen. We combineren hun vaardigheden, ondernemersgeest en kennis van de lokale marktomgeving met het platform en de volumes van de wereldwijde Söderberg & Partners organisatie.

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem dan contact met ons op.

Solliciteren

Kishan Soerdjpal

hr@soderbergpartners.nl

Söderberg & Partners Netherlands B.V.