Office Assistant (32- 40 uur per week)

Jouw baan

Zodra jij ’s ochtends ons kantoor binnen loopt, kijk je uit naar de uitdagingen dieer deze dag op je bordje liggen als Office Assistant, voor jou is er never a dull moment. Die afwisseling geeft jou juist de motivatie en werkplezier om nóg meer uit jezelf te willen halen en jezelf uit te dagen. Samen met jouw collega office manager bepaal je de prioriteiten voor de week. Vandaag is er evenement voor onze partners te organiseren, terwijl de prioriteit van morgen ligt bij het inplannen van het op orde brengen van ons kantoor. Omdat je samen met je collega in een relatief klein team werkt, vind jij het niet erg om flexibel te zijn en initiatief te tonen als je ziet dat een collega jouw hulp nodig heeft. Kortom: wij zoeken een enthousiaste en energieke office assistant die zorgt dat alle facilitaire processen soepel en gestroomlijnd verlopen.

 

Jouw impact als Office Assistant?

Onze organisatie is volop in ontwikkeling en ons partnernetwerk groeit, aan uitdagingen en kansen dus geen tekort!  Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rijswijk, jouw standplaats. In Rijswijk hebben we op dezelfde werkvloer twee bedrijven die allebei onder jouw hoede vallen. Als aanspreekpunt voor Söderberg & Partners en Montae & Partners verzorg je de facilitaire taken, zoals werkplekinrichting en het bestellen van kantoor- en keukenbenodigdheden. Je zorgt ervoor dat het kantoor opgeruimd en schoon is, alles op voorraad is, regel je een bos bloemen of cadeau voor een collega of relatie en bestel je wekelijks de boodschappen bij de AH.  Je bent het centrale aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken en verzoeken pak je zelfstandig op. Bij het organiseren van een teammeeting, teamevent of teamuitje (intern of externe locatie) regel jij de lunches of borrels. Je zorgt ervoor dat het op kantoor op facilitair gebied aan niets ontbreekt. Naast de facilitaire werkzaamheden, hebben wij meer diversiteit in jouw takenpakket gebracht. Je kan denken aan de volgende dagelijksebezigheden:

-         Secretariële en administratief ondersteunende werkzaamheden op het gebied van telefonie, ICT, verzekeringen, ISO certificering en archivering;

-         Het verwerken van inkomende en uitgaande communicatie (denk aan telefoon, post en pakketten);

-         Het ontvangen van gasten;

-         Diverse administratief ondersteunende werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

-       Je hebt een mbo werk- en denkniveau;

-       Het MS Office pakket heeft geen geheimen voor jou;

-       Je werkt gestructureerd en kan goed prioriteiten stellen;

-       Wij hechten veel waarde aan positieve energie en enthousiasme;

-       Je hebt oog voor detail en bent communicatief sterk;

-       Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een veelzijdige functie in een dynamische internationale werkomgeving met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien in ons bedrijf. Je werkt samen in een team van enthousiaste collega’s. Naast een passend salaris waarbij wij rekening houden met jouw wensen, bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, deelname in collectieve zorgverzekering en reiskostenvergoeding). Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij je werk goed kunt doen en ontvang je een laptop en mobiele telefoon van de zaak. We stimuleren een gezonde balans tussen werk en privé. Omdat we zelfstandig werken belangrijk vinden, heb je de mogelijkheid om flexibel én vanuit huis te werken.

Als jij opzoek bent naar veelzijdige functie met veel afwisseling en dynamiek, dan wordt dit wellicht jouw nieuwe toekomstige job. Samenwerken, het benutten van jouw talent en jezelf verder ontwikkelen vinden wij belangrijk.

 

Enthousiast geworden?

Denk je dat de functie van office assistant echtiets voor jou is? Mail dan je cv naar hr@soderbergpartners.nl ter attentie van Kishan Soerdjpal. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via 070 - 2181616.  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Over Söderberg & Partners

Söderberg & Partners is een financieel adviesorganisatie dat snelgroeiend de Nederlandse markt verovert met de gerichte ambitie om één van de grootste financiële adviesbedrijven in Europa te worden. Dit doen we vanuit onze missie: Financieel advies toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen! Ons bedrijf is ontstaan in Zweden en inmiddels ook gevestigd in Noorwegen, Finland, Denemarken en Nederland.

De Söderberg & Partners Group levert adviesdiensten op het gebied van pensioenen, verzekeringen, hypotheken en vermogensbeheer aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Samen met ons team van enthousiaste professionals in Nederland werken we in een internationale omgeving samen om het bedrijf verder uit te bouwen, en niet onverdienstelijk. De jaarlijkse netto-omzet in Nederland bedraagt EUR 150 miljoen en de wereldwijde groepsomzet ligt boven de EUR 600 miljoen.

We realiseren onze groei door succesvolle pensioen- en verzekeringsadviseurs en adviesbureaus aan ons bestaande (partner)netwerk te verbinden en een intensieve samenwerking op te bouwen. We combineren hun vaardigheden, ondernemersgeest en kennis van de lokale marktomgeving met het platform en de volumes van de wereldwijde Söderberg & Partners organisatie.

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem dan contact met ons op.

Solliciteren

Kishan Soerdjpal

hr@soderbergpartners.nl

Söderberg & Partners Netherlands B.V.