Terug naar de vacatures

COMMERCIEEL MEDEWERKER (32-40 uur)

Als jij op zoek bent naar een veelzijdige functie, die je proactief zelf kunt vormen, is dit jouw nieuwe job! Ons business development team levert de producten/adviesdiensten voor onze partnerbedrijven en begeleidt de toepassing hiervan naar eindklanten. Vanwege onze groei zoeken wij een enthousiaste en initiatiefrijke collega in de nieuwe rol van: Commercieel Medewerker

Solliciteren

Jouw baan

Wat ga je doen?

Je vormt een spil in de dienstverlening naar onze partnerbedrijven. Je zorgt ervoor dat projecten met partners goed lopen. Dit kan je, omdat je begrijpt waar je mee bezig bent en ervan houdt om projecten goed te laten lopen. Qua werkzaamheden moet je denken aan het ondersteunen van specialisten bij de planning van projecten. Ook behoort het geven van informatie aan (klanten van) partners over de dienstverlening hiertoe. De voortgang monitor je en je weet soepel bij te sturen waar nodig in goed overleg met de verschillende betrokkenen. Ten slotte draai je je hand niet om voor het uitvoeren van ondersteunende/administratieve werkzaamheden m.b.t. sales, marketing en projectmanagement.

De functie vraagt zowel op inhoud als op uitvoering een gezonde ambitie.

Natuurlijk is geen dag hetzelfde, en komen ad hoc werkzaamheden soms tussendoor. Je benadert je collega’s proactief en neemt deel aan verschillende (project-)overleggen. Uiteraard krijg je alle ruimte voor eigen initiatief, bijvoorbeeld voor het structureren van onze processen. Jouw frisse blik is welkom en samen zorgen we voor een professionele realisatie van onze ideeën en plannen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken jou om samen met ons en onze partners in hoog tempo door te groeien tot de leidende financiële dienstverlener in Nederland. Betrouwbaarheid en optimale (klant)tevredenheid zijn hierin key! Je bent leergierig en vindt het een uitdaging om deze nieuwe functie eigen te maken. En natuurlijk zal je gaandeweg ons ‘spel’ begrijpen, zodat je een mooie bijdrage kunt leveren!

Jouw gewenste kwaliteiten:

• Minimaal enkele jaren werkervaring opgedaan in een vergelijkbare rol

• MBO+ of HBO werk- en denkniveau

• Je houdt ervan om zelfstandig en gestructureerd te werken, maar bent flexibel waar nodig

• Je bent klantgericht en neemt proactief verantwoordelijkheid

• Je weet goed prioriteiten te stellen en je krijgt energie van een dynamische omgeving

• Je bent initiatiefrijk, denkt graag mee en deelt jouw suggesties gemakkelijk

Wat bieden wij jou?

Je werkt samen in een team van enthousiaste en hoogopgeleide collega’s. Naast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, bonusregeling en reiskostenvergoeding) ontvang je een marktconform salaris welke afhankelijk is van opleiding en ervaring. Ook kun je middels een financieel inzicht gesprek zelf ervaren waar wij ons mee bezig houden.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij je werk goed kunt doen. Wat je nog niet weet over onze producten en diensten, leren we je snel bij. Je ontvangt een laptop en mobiele telefoon van de zaak. Omdat we zelfstandig werken belangrijk vinden, heb je de mogelijkheid om flexibel én vanuit huis te werken.

Als jij op zoek bent naar een veelzijdige functie, die je proactief zelf kunt vormen, is dit jouw nieuwe job! Samenwerken en het benutten van jouw talent vinden wij belangrijk. Dus als je de ambitie hebt om mee te groeien, zien we jouw sollicitatie heel graag tegemoet!

Waar kom je terecht?

In het kort:

• Snelgroeiende organisatie met de ambitie om een top 3 speler te worden als financieel adviseur in Nederland

• Gezellige en professionele collega’s in een platte organisatie; ondernemerschap staat centraal

• Innovatief team, dat voorop loopt in de inrichting van keuzebegeleiding en het bieden van unieke financiële oplossingen in Nederland

• Onze lokale en internationale organisatie biedt altijd interessante doorgroeimogelijkheden

Söderberg & Partners is een Zweedse organisatie die is gestart in 2004 en die inmiddels is gegroeid tot marktleider in de Nordics op het gebied van vermogensbeheer en is een financieel adviseur op het gebied van verzekeringen, pensioen en hypotheken aan bedrijven, instellingen en particulieren.

Sinds 2017 zijn wij gevestigd in Nederland. Ons netwerk van Partners bestaat uit 40 (en groeiende..) advieskantoren op 60 locaties verspreid over heel Nederland. Onze Partners bedienen hun relaties (B2B en B2C) met financieel advies over; hypotheken, verzekeringen, pensioen en vermogensbeheer.

Over Söderberg & Partners

Söderberg en Partners is een Zweeds bedrijf dat snelgroeiend de Nederlandse markt aan het veroveren is. Wij realiseren deze groei door te investeren in pensioen- en verzekeringspartners in Nederland, en de partners aan ons bestaande netwerk te verbinden en een intensieve samenwerking op te bouwen. Onze Nederlandse vestiging is de schakel tussen het hoofdkantoor in Zweden en meer dan dertig partnerbedrijven in Nederland.

Ons team van 30 medewerkers werkt in een internationale omgeving samen om het bedrijf verder uit te bouwen. Als jij op zoek bent naar een veelzijdige functie, waarin je zelfstandig werkt én je de ambitie hebt om mee te groeien, zien we jouw sollicitatie heel graag tegemoet!

Wij bieden jou een zelfstandige functie met veel mogelijkheden om mee te groeien in ons bedrijf. Je werkt samen in een team van enthousiaste en hoogopgeleide collega’s. Naast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, bonusregeling en reiskostenvergoeding) ontvang je een marktconform salaris welke afhankelijk is van opleiding en ervaring. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij je werk goed kunt doen en ontvang je een laptop en mobiele telefoon van de zaak. Omdat we zelfstandig werken belangrijk vinden, heb je de mogelijkheid om flexibel én vanuit huis te werken.

Men vi tittar längre! In deze job werk je nauw samen met collega’s in de Nordics en krijg je mogelijkheid om deel te nemen aan ons toekomstig internationale uitwisselingsprogramma. Een of meerdere maanden meedraaien in bijvoorbeeld Zweden of Noorwegen? Wij stellen een professioneel en leerzaam programma in overleg met jou vast, zodat je deze ervaring kan gaan beleven!

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem dan contact met ons op.

Solliciteren

Jamila Bouazza-Ait Mbarek

hr@soderbergpartners.nl

Söderberg & Partners Netherlands B.V.