Carriére

Realiseer jouw ideeën bij Söderberg & Partners

WERKEN BIJ

Betrokkenheid van medewerkers en drive centraal

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op waarden waarbij de inzet en drive van medewerkers centraal staan. Je krijgt snel veel persoonlijke verantwoordelijkheid en met je drive en initiatief heb je grote kansen voor snelle ontwikkeling en het realiseren van je ideeën.

Over Söderberg & Partners
Jeffrey Regeer, Content Marketeer, Söderberg & Partners Nederland

Werken bij Söderberg & Partners is stimulerend. Ik heb het gevoel dat mijn werk echt een verschil maakt.

STUDENT

Kansen voor jou als student

Wij geloven in het vinden van de perfecte combinatie van competentie en attitude. Bij Söderberg & Partners liggen er geweldige kansen voor studenten. We blijven groeien en jij doet relevante werkervaring op in een innovatieve en gedreven omgeving. Bijvoorbeeld in een parttime functie naast je studie maar ook stagemogelijkheden zijn bespreekbaar. Bij ons vind je jouw eigen carrièrepad en ontwikkel je in de richting die bij je past.

BESCHIKBARE POSITIES

Vind vacatures

Ben jij op zoek naar een carrière bij een toonaangevende organisatie waar jouw vaardigheden en inzet worden benut? Bekijk hieronder de openstaande vacatures.

Open sollicitatieControllerTechnisch Pensioen ConsultantJunior Legal & Compliance Officer
WERKEN BIJ

Open sollicitatie

Ben jij de kandidaat die wij missen? Of ben je een student met een interessant studieproject? Bij Söderberg & Partners Nederland is er altijd ruimte voor talent. Stuur jouw motivatie en CV naar onze HR-afdeling.

Mail directBel direct