Financieel advies voor iedereen

Terugblik SPOTLIGHT Pension & Life 16 maart

Op donderdag 16 maart vond de tweede SPOTLIGHT sessie voor Pension & Life plaats. SPOTLIGHT is niet alleen een podium voor het demo-en van behaalde resultaten en het toelichten van specifieke onderwerpen. Het doel van deze sessies is ook om feedback op te halen bij de belangrijke stakeholders en gezamenlijk vooruit te kijken naar de komende periode.

In deze sessie lichtte Christopher Lazarom​ de nieuwe marketing werkwijze toe. Hierin legde hij uit hoe er hard gewerkt wordt aan het ontwikkelen van een centrale campagne bibliotheek. De aangedragen campagnes worden beoordeeld op commerciële potentie en uitvoerbaarheid​ en beschikbaar gemaakt voor de hele groep. Om de uitrol van deze campagnes te kunnen faciliteren en efficiënter te maken wordt gewerkt aan de uitrol van een consistent marketing platform.

De roadmap (zie presentatie) geeft een beeld van de websites en campagnes waar momenteel aan gewerkt wordt binnen het marketing team.

Zo is er recentelijk nieuwe content beschikbaar gemaakt rondom de Wet toekomst pensioenen. Op de website vind je een artikel dat uitlegt aan werkgevers welke acties zij zullen moeten gaan ondernemen rondom de Wtp, deze content is vrij te gebruiken voor iedereen binnen het netwerk.

Daarnaast is er een Wtp Quickscan explainervideo gemaakt die gebruikt kan worden om relaties te activeren. Wil jij deze video ook ontvangen in jullie huisstijl? Neem dan contact op met Freya Hoette.

Om te kunnen blijven werken aan de strategische doelstellingen is besloten om voor specifieke vragen die niet relevant zijn voor de rest van de groep aanvullende kosten te gaan rekenen. Voor meer informatie over de nieuwe marketing werkwijze kun je contact opnemen met Christopher Lazarom.

Ben jij ook bij de volgende SPOTLIGHT?
Deze SPOTLIGHT sessies zullen elke 3e donderdag van de maand gehouden worden op kantoor in Rijswijk, maar zijn ook via teams bij te wonen. De volgende SPOTLIGHT staat gepland op donderdag 20 april, zien we jou daar?

Was je er niet bij, maar lijkt het je wel interessant om deel te nemen aan de volgende SPOTLIGHT sessie? Neem dan contact op met Jennifer van den Heuvel.

Kijk de sessie terug
Hieronder vind je de presentatie van de SPOTLIGHT sessie van donderdag 16 maart terug. Wil je de opname van de sessie graag terugkijken maar heb je geen toegang tot de opname? Neem dan contact op met Robert Truin.

Agenda

-

Bekijk hieronder de presentatie