Financieel advies voor iedereen

Terugblik SPOTLIGHT donderdag 21 september

Op donderdag 21 september vond de vierde SPOTLIGHT sessie plaats, de eerste sinds het besluit om deze meetings breder te trekken dan Pension & Life. Tijdens de sessie van donderdag 21 september kwamen bijna 50 collega's bij elkaar voor een Forecast voor 2023, de introductie van onze nieuwe partner NNEK Vermogensbeheer en een demo van Low Code Development.

Jennifer van den Heuvel trapte de eerste SPOTLIGHT sessie na de zomer af met de introductie van onze nieuwe Legal collega Twan Lohmann. Naast de komst van Twan mogen we ook interim jurist Manita Hamberg welkom heten bij ons legal team.

NNEK
Michiel van Vugt, Commercieel Directeur NNEK introduceerde onze nieuwe partner in vermogensbeheer. Lees hier meer over dit nieuwe partnership.

NNEK Meesterklas 2023
9 November is de volgende meesterklas van NNEK met als thema "De adviseur als baken van rust in tijden van onrust". Collega's uit het netwerk kunnen hieraan deelnemen tegen een gereduceerd familie-tarief van maar 199,- ipv 274,-.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel van Vugt.

Meld je hier aan!

Hypotheek Software
In de afwezigheid van Henk Jansen gaf Jennifer van den Heuvel een toelichting op de plannen voor de ontwikkeling van een gezamenlijk hypotheek software systeem. Ondanks de dip in de hypotheekmarkt liggen er nog veel kansen binnen de groep, hierover vertelt Henk graag meer. Benieuwd geworden? Neem contact op met Henk Jansen.
M: +31 6 51190367
E: henk.jansen@soderbergpartners.nl 

Forecast 2023
Martijn Schaafsma nam ons mee in de financiële verwachtingen voor de rest van 2023. Meer weten? Neem contact op met Martijn Schaafsma.
M: +31 6 31669046
E: martijn.schaafsma@soderbergpartners.se

Low code Development
Pascalle Jansen, product owner bij S&P nam ons mee in de wereld van Low Code Development. Hiermee biedt S&P services de mogelijkheid om op laagdrempelige manier partners te ondersteunen in het ontwikkelen van applicaties. Pascalle licht graag potentiële use-cases voor de automatisering met tools binnen het netwerk toe. Voorbeelden hiervan zijn Abby (PDF reader), Mendix (low-code development) en Blueprism (RPA). Benieuwd geworden? Neem contact op met Pascalle Jansen.
M: +316 219 938 69
E: pascalle.jansen@soderbergpartners.se

Ben jij ook bij de volgende SPOTLIGHT?
Deze SPOTLIGHT sessies zullen elke 3e donderdag van de maand gehouden worden via teams, maar zijn ook op kantoor in Rijswijk bij te wonen. De volgende SPOTLIGHT staat gepland op donderdag 19 oktober, zien we jou daar?

Was je er niet bij, maar lijkt het je wel interessant om deel te nemen aan de volgende SPOTLIGHT sessie of heb jij een goed onderwerp voor in de volgende SPOTLIGHT? Neem dan contact op met Jennifer van den Heuvel.

Bekijk de presentatie terug
Hieronder vind je de presentatie van de SPOTLIGHT sessie van donderdag 21 september terug.

Agenda

-

Bekijk hieronder de presentatie