Financieel advies voor iedereen

Terugblik SPOTLIGHT donderdag 19 oktober

Op donderdag 19 oktober vond de vijfde SPOTLIGHT sessie plaats, tijdens deze sessie kwamen collega's vanuit het netwerk bij elkaar voor een financiële update, een update over de online marketing mogelijkheden en een demo van onze learnings rondom security awareness.

Deze SPOTLIGHT sessie werd afgetrapt met de introductie van onze nieuwe campagne marketeer Annemiek van Nieuwenhuizen en een nieuwtje vanuit Jack Borremans. S&P heeft namelijk een deal met onzepensioenregeling.nl gemaakt voor het gebruik van de WTP rekentool, hierdoor betalen S&P partners een lagere prijs per dossier. Meer weten? Neem contact op Jack Borremans.

Finance Update September
Jan Willem Jacobs nam ons mee in de financiële resultaten t/m september. Meer weten? Neem contact op met Jan Willem Jacobs.
M: +316 46 74 04 54
E: jan.willem.jacobs@soderbergpartners.se

Update Online Marketing
Christopher Lazarom lichtte tijdens zijn update de menukaart van S&P marketing toe. Een belangrijk onderdeel hiervan is het groeiende aantal websites dat S&P bouwt en onderhoudt voor de verschillende partners. De nieuwe campagne marketeer van het S&P marketingteam, Annemiek van Nieuwenhuizen, vertelde ons meer over de verschillende probleemstellingen waar partners tegenaan kunnen lopen en hoe een eventuele campagne interventie eruit kan komen te zien.
M: +31 6 112 132 80
E: christopher.lazarom@soderbergpartners.se

Security Awareness
Koen Mooijman nam je mee in het belang van cybersecurity. De financiële sector is zit vol met gevoelige informatie van klanten en/of cliënten. Het is dus van belang bewustwording voor informatiebeveiliging te creëren binnen je bedrijf. Met de leermethode "NanoLearning" is dit ideaal op te pakken. Los van de cursussen op deze applicatie kun je nog veel meer opstellen zoals enquêtes en (oefen)phishingmails. Bovenop dit alles is NanoLearning volledig gratis voor de partner! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen Mooijman:
M: +31 6 21451488
E: koen.mooijman@soderbergpartners.se

Ben jij ook bij de volgende SPOTLIGHT?
Deze SPOTLIGHT sessies zullen elke 3e donderdag van de maand gehouden worden via teams, maar zijn ook op kantoor in Rijswijk bij te wonen. De volgende SPOTLIGHT staat gepland op donderdag 16 november, zien we jou daar?

Was je er niet bij, maar lijkt het je wel interessant om deel te nemen aan de volgende SPOTLIGHT sessie of heb jij een goed onderwerp voor in de volgende SPOTLIGHT? Neem dan contact op met Jennifer van den Heuvel.
M: +31 6 22 42 68 39
E: jennifer.van.den.heuvel@soderbergpartners.se

Bekijk de presentatie terug
Hieronder vind je de presentatie van de SPOTLIGHT sessie van donderdag 19 oktober terug.

Agenda

-

Bekijk hieronder de presentatie