Visie en waarden

Visie en waarden

Proactief vandaag, voor meer welvaart en zekerheid voor u in de toekomst.

Dit doen wij op basis van onze fundamentele waarden: persoonlijke aandacht, grondige analyse en openheid.

Openheid  - we zijn transparant over ons verdienmodel

Openheid en vertrouwen gaan hand in hand. Daarom zijn wij transparant over ons verdienmodel. We hechten veel belang aan het analyseren en evalueren van de beschikbare alternatieven, zo bieden wij u altijd de meest kosteneffectieve en beste oplossingen op basis van uw unieke behoeften.

Analytisch  - goed onderbouwde analyse achter ons advies.

Analyse ligt ten grondslag aan de oplossing die wij bieden. Ons researchteam onderzoekt, analyseert en beoordeelt alle producten en oplossingen. Zo kunnen de adviseurs van onze Partners voor u als klant de meest passende oplossingen en condities kiezen.

Persoonlijk  - aandacht voor u met persoonlijk advies.

Uw persoonlijke situatie en behoeften zijn altijd het uitgangspunt in ons advies. Onze Partners en adviseurs luisteren naar uw persoonlijke doelen en wensen. Zo komen we samen tot een passende oplossing voor uw situatie.

Waarden voor de toekomst

Naast een duidelijke toekomst strategie speelt het ondernemerschap binnen ons bedrijf een grote rol. Wij vinden het belangrijk dat ons team de cultuur doorgeeft, zodat we succesvol kunnen groeien en teams kunnen blijven ontwikkelen. Die cultuur bestaat uit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de durf om een stap verder te gaan voor de klant. Deze waarden zijn onderdeel van het DNA van onze medewerkers, zij maken de cultuur van ons bedrijf tot wat het is. Bij Söderberg & Partners zijn we behulpzaam, gedreven, verantwoordelijk en durven we een stap verder te gaan.

Wij moedigen onze collega’s aan om zelf na te denken over wat deze waarden voor hen betekenen en hoe zij deze toe kunnen passen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Söderberg & Partners heeft sinds haar oprichting in Zweden gewerkt aan het ontwikkelen, vernieuwen en innoveren van de traditionele manier van werken in de branche. Voor ons betekent dit niet alleen een drijvende kracht zijn in de ontwikkeling van de markten waar wij in actief zijn, maar ook een drijvende kracht zijn in kwesties met betrekking tot gelijkheid. Diversiteit onder onze medewerkers is daarom een ​​belangrijke factor. Voor ons gaat diversiteit niet alleen over mannen en vrouwen, maar wij zijn van mening dat het enorm waardevol is om medewerkers aan te nemen met verschillende vaardigheden, ervaringen en referentiekaders.

We zijn ervan overtuigd dat we met de alsmaar groeiende en gediversifieerde groep medewerkers die bijdraagt met verschillende meningen, invalshoeken, competenties en persoonlijkheden, erin zullen slagen de industrie uit te dagen en een grote verandering teweeg te brengen, ook op het gebied van gendergelijkheid en diversiteit.

Samenwerken met

Naast toegang tot het merk Söderberg & Partners hebben de bedrijven die ervoor kiezen om deel uit te maken van onze groep ook toegang tot onze adviestools, analyses en onze expertise in andere kennisgebieden. De adviseurs van onze Partners kunnen hun klanten dan uitgebreidere analysegegevens, een breder productassortiment en meer digitale tools aanbieden zonder de klantkosten te verhogen. Klanten behouden de persoonlijke en hechte klantrelaties van de vertrouwde adviseur op hetzelfde moment dat ze toegang krijgen tot de producten en middelen van de grote organisatie.

Word Partner