Samenwerken met Söderberg & Partners

WAT BETEKENT EEN SAMENWERKING MET S&P?

Word partner

Onze partners hebben gekozen om zich aan te sluiten bij Söderberg & Partners om continu relevant te blijven voor hun klanten. De Nederlandse markt is in beweging en de tools en kennis van Söderberg & Partners bieden een oplossing voor nieuwe vraagstukken en problemen.

Naast toegang tot het merk Söderberg & Partners hebben de bedrijven die ervoor kiezen om deel uit te maken van onze groep ook toegang tot onze adviestools, analyses en onze expertise. De adviseurs van deze bedrijven kunnen hun klanten dan uitgebreidere analysegegevens, een breder productassortiment en meer digitale tools aanbieden zonder de klantkosten te verhogen. Klanten behouden de persoonlijke en hechte relaties met hun adviseur en krijgen op hetzelfde moment toegang tot de producten en middelen van Söderberg & Partners.

Wanneer een partner zich aansluit bij ons blijft de focus van deze partner bij de individuele klant. De individuele klanten blijven namelijk cruciaal voor het succes en de resultaten van de partner, wat helpt om het best mogelijke advies, service en klantenbeheer te garanderen.

In de praktijk betekent dit alles dat adviseurs meer tijd kunnen besteden aan klanten en zich kunnen concentreren op wat de kern vormt van zowel hunne als onze hele onderneming - mensen en bedrijven helpen weloverwogen beslissingen te nemen over kwesties die hun financiën en hun leven beïnvloeden.

Pension & Life

Voorzieningen voor de oude dag moeten inzichtelijk zijn en op een simpele manier goed geregeld kunnen worden, dat is hoe wij over pensioen- en levensverzekeringen denken. Door in co-creatie te gaan met de klant, slimme technologie in te zetten én een netwerk van hoogwaardige experts op te bouwen bieden we open en transparant, betrouwbare producten en diensten voor Pension & Life.

Non Life

Door vernieuwende oplossingen te bieden streven wij naar innovatie in de wereld van non-life verzekeringen. Innovatie die kansen creëert voor verzekeraars door slimme automatisering toe te passen én innovatie die schadeverwerking voor de eindgebruiker vergemakkelijkt zodat zij binnen een handomdraai schadeprocessen doorlopen. De huidige manier van werken in de Nederlandse verzekeringsmarkt vernieuwt door excellente persoonlijke dienstverlening te combineren met slimme technologie in het voordeel van de klanten.

HR services

Vanuit S&P zien we human resources als drijvende kracht achter iedere organisatie. HR-strategieën zijn nu doordachter en uitgebreider dan ooit tevoren en belangrijk voor het gezamenlijk succes. Als onderneming loop je dan ook vaak tegen veel vraagstukken aan op het gebied van strategie, personeelsbeleid, organisatieveranderingen en coaching. Samenwerken brengt ons tot oplossingen voor deze vraagstukken om human resources tot een duurzaam succes te maken.