Vacature: Controller bij Söderberg & Partners Nederland

Söderberg & Partners Nederland is een snelgroeiende organisatie met een gerichte ambitie om door te groeien naar de top van de grootste intermediairbedrijven. Ons partnernetwerk groeit en de vraag naar professionals neemt snel toe. Word jij onze nieuwe controller die ons - als ondernemende organisatie  - in staat stelt om financieel altijd een stapje voor te zijn?

Jouw rol

Als controller van Söderberg & Partners Nederland ben je de schakel tussen de financials van onze partners en Group Finance Zweden. Je werkt zelfstandig aan de aan jouw toegewezen administraties die direct onder S&P Nederland vallen en draagt zorg voor betrouwbare periodieke rapportages en solide management informatie. Daarnaast werk je mee aan het voorbereiden en opstellen van de begrotingen, prognoses en de jaarrekening en je bent het directe aanspreekpunt van de accountant.

Richting onze partners heb je een proactieve rol in het bewaken en monitoren van en zorgdragen voor een kwalitatief goede en tijdige oplevering van de financiële informatie. Een groot deel van je werkzaamheden bestaat uit de maandafsluiting in AFAS en- rapportage in Cognos (IFRS) en het analyseren en toelichten van de periodieke cijfers.

Naast alle doorlopende werkzaamheden gaan we verder met het verbeteren en optimaliseren van ons nieuwe financieel administratiesysteem, waar we je hulp goed bij kunnen gebruiken. In deze functie werk je nauw samen met de CFO en een klein team en heb je ook veelvuldig contact met de financials van onze partners en Group Finance in Zweden. Oftewel een leuke en veelzijdige uitdaging, zowel nationaal als internationaal, waar geen dag hetzelfde is en zelfstandigheid en inbreng van waardevolle ideeën op prijs wordt gesteld.

Jouw profiel

 • Je hebt een relevante afgeronde HBO of WO-opleiding, richting accounting / controlling / bedrijfseconomie
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de rol van controller, bij voorkeur in een internationale werkomgeving
 • Je bent analytisch en cijfermatig sterk
 • Je bent een hands-on professional en werkt nauwkeurig en betrouwbaar
 • Je hebt uitstekende kennis en beheersing van MS-Office
 • Kennis van AFAS en Cognos is een plus
 • Kennis van IFRS is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelste taal, zowel mondeling als schriftelijk

Ons aanbod

 • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform
 • Zelfstandige functie voor 40 uur per week in een informele en open werkomgeving met korte lijnen
 • Flexibele werktijden; dit verwachten we ook van jou
 • Voldoende ruimte om de functie verder vorm te geven en jezelf te ontwikkelen
 • Een team van enthousiaste en deskundige collega’s

Standplaats

Rijswijk

Over Söderberg & Partners

Söderberg & Partners Nederland vormt een netwerk van toonaangevende onafhankelijke adviseurs van verzekeringen, pensioenen, beleggingen en financiële producten. Söderberg & Partners is in 2004 opgericht en sinds de start in Zweden gegroeid tot marktleider in Scandinavië. De organisatie is internationaal actief met 2.700 medewerkers verspreid over 7 landen.

Met een netwerk van hoogwaardige experts maakt Söderberg & Partners de efficiënte combinatie van geavanceerde technologie en gefundeerd advies voor iedereen toegankelijk en bereikbaar.

Denk je dat je bij S&P past? Mail dan je motivatiebrief en CV naar hr@soderbergpartners.nl of neem voor informatie telefonisch contact op met Yvonne van der Voort via: 070 - 2181616.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.